Gå til innhold

Hvor mange filmer har du leid på Xbox Live?


Perborten

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sjekket litt hva som var å leie igår og det er jeg blitt rimelig heftig utvalg da! Likte veldig godt den funksjonen hvor en får hele alfabetet og en får opp filmene etter som du legger til flere bokstaver..meget kjekt.

 

Utvalget hadde vært enda bedre hvis de ikke hadde byttet ut nyheter så fort. Ser de har tatt vekk Orphan blant annet nå. Virker som de prøver å ligge på rundt 10 nyheter til enhver tid. Hadde alt blitt værende så hadde det nok vært over 500 filmer til sammen nå og rundt femti 2009/2010 filmer.

 

Lurer på hvorfor filmselskapene fjerner de.

Endret av Nilspils
Lenke til kommentar

@ Konamixx: Kjøp den. Det har jeg. Så den for 4` gang i dag. Er en film jeg setter på når jeg får lyst til og se på noe helt useriøst og sprøtt ;)

 

Done :p Er bare noe med den filmen. Noen scener er så helt bak mål at det er utrolig. Første gangen jeg så krabbe scenen trodde jeg jeg skulle dø. Noe så meningsløst, men akk så genialt. Pokker. Nå fikk jeg lyst å se den igjen.

 

Haha! Veit akkurat hva du mener! Når den krabba kommer, så neste scene! Haha så genialt!

Lenke til kommentar

Er det noen her som har leid "Where the WIld Things Are"? Synes den ser veldig interessant ut, men er ikke sikker på hva det er for noe.

Jeg leide den. Bra, men mange vil nok ikke like den for den er litt spesiell.

Tror jeg skal prøve og få sett den i morgen. Liker ofte filmer andre synes er litt spesielle så det tror jeg skal gå bra.

Lenke til kommentar

leide clash of the titans i går, anbefales ikke. når man ser trailerene til filmen får man et inntrykk at i denne filmen er det mye kul action. men når man ser filmen så legger man merke til at så å si alt slosting og kampscener er det man ser i traileren.

 

 

Smaken er som baken og jeg anbefaler Clash of the Titans, masse kul action og heftige effekter om du vil ha en gresk mytologi action kveld. Ikke et mesterverk på noen måte men hvem hadde vel regnet med det ang denne filmen anyways?

Lenke til kommentar

Så traileren til Green zone. Hvordan er den filmen? Fikk lyst å leie meg en film ikveld. Utrolig digg at man kan se trailer til alle filmene.

Herlig film! Elsker den typen filmer. Du bør sjekke ut Body of Lies og The Hurt Locker også, om du ikke allerede har sett de.

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...