Gå til innhold

Anmeldelse: STALKER: Call of Pripyat (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I Crysis så var det jo ikke bare DX10 som gjorde det så vakkert, å da er det jo ikke det i STALKER heller.

 

Men som i Crysis, er det vel også mulig i STALKER-spillene å skru DX10 til DX9 ikke sant?

 

I Crysis var det svært få grafikkalternativer som faktisk krevde DX10, noe config-scripterne fort fant ut. I Clear Sky er det anderledes. :)

Lenke til kommentar

Ouch. AltF4, jeg begynte på akkurat samme måte som deg, fullførte spillet med "griskhet"-slutten, og tenkte ikke mer på det på en lang stund. Så gikk det en dag opp for meg at spillet egentlig var mye lengre.... Spilte det om igjen, grundig, og fikk en av tidenes spillopplevelser. Hvis du bare har sett slutten på youtube, har du kanskje ikke sett at du får utforske store deler av TsTsjernobyl-området på utsiden?

 

 

 

 

 

En helt annen sak: Er det noen som overhodet vet om det er mulig å fremdeles oppdrive stålboks-versjonen til Shadow of Chernobyl? Helt umulig å bestille på play.com, så lenge det bare er brukte utgaver som tilbys....

Lenke til kommentar

Ble litt overaska over introen der han som pratet sa et annet årstall en det sto i teksten. (f.eks det sto 2009 i tekst men voice actor sa 2010) Ikke at betyr veldig mye men er jo litt merklig. Kjører 1.6.0.2! Uansett gleder meg :)

 

Så langt som jeg har kommen har det vert awesome!!

Endret av Xevillio
Lenke til kommentar

Jeg la også merke til dette, det minnet meg litt om Police Squad, der episoden het en ting, mens fortelleren sa noe annet. :lol: Skuespillerprestasjonenen er heller ikke det beste jeg har hørt, og grafikken henger i bakleksa, men det er ikke noe stort problem. Jeg synes det virker artig sålangt, av det lille jeg har spilt. :)

Lenke til kommentar

dHelt rått spill! Liker at det er bedre optimalisert enn de tidligere såillene! kjer så mye random ting i dette spillet, det som er så digg. Stalkerene og andittene lever sidne egne liv og kriger mot hveraSer kanskje ut som jeg har dysleksi ,men sitter på jobb åp en eldgammel ierploxrer, så kan ikke se teksten jeg skriver, haha :Dndre, samt mutanter.Neimen faen da :(

Endret av Martino
Lenke til kommentar

Spillet er forresten på Steam nå.

 

Koster 20 euro (~ 160,-) om du har SHOC eller Clear Sky på samme Steam-konto, 30 hvis ikke. Veldig interessant måte å belønne lojale spillere på, I like it. Når man tenker på at STALKER: SHOC har gått for både fem og to euro i løpet av 2009, så er det sikkert en hel del som har det liggende på kontoen, enten de likte det eller ikke.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Blir litt bump. Men må si meg enig, spillet er virkelig en perle.

Etter å ha brukt kansje 100 timer i de 2 første, måtte dette prøves. Det er så å si bug fritt, forskjellen er enorm.

Stemingen og følelsen man får av å spille er like god som alltid.

Dette er et solid produkt, som kommer meget høyt opp over spill jeg har koset ræva av meg med :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...