Gå til innhold

Collectors og Limited Edt.


Anbefalte innlegg

Hva synes folk om spesielle utgaver av spill?

Noen andre enn meg som av og til betaler litt ekstra for å få noe ekstra sammen med spillet de har ventet på? Synes det er greit å få innrede gaming-rommet i huset litt ekstra med plakater, figurer osv. Hva tenker dere?

Hvis noen har tips om kule spesielle utgaver, så er det bare til å komme med tips.

Kjøpte f.eks nettopp Assassins Creed 2 White Edt. og ble noe overrasket når jeg så at Ezio figuren var en god del større enn jeg hadde forventet, og utrolig detaljert. Så det ble et bra kjøpt for min del, og kan anbefales.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er veldig glad i spillfigurer av spill jeg liker, men plakater og DVD'er med en femtenminutterssnutt fra utvikleren er noe jeg bryr meg mindre om. Kjøper et fåtall av samleutgaver nettopp fordi det som regel er uinteressant det som følger med, og pene covere forsvarer ikke de ekstra hundrelappene det heller.

 

Derfor kjøper jeg så godt som aldri samleutgaver - kombinasjonen av spill jeg liker og samleutgaver av disse med figurer er veldig sjelden kost.

Lenke til kommentar

Skjønner hva du mener. Jeg var litt treg med å kjøpte AC2, og når jeg så at White Edt. bare kostet en liten hundrelapp mer på CDON, så tenkte jeg bare hvorfor ikke. Samme med Tekken 6, som plutselig koster 449 på CDON for limited edt. Og der var det både hettegenser og plakat og andre småting.

Lenke til kommentar

Jeg liker spesielle utgaver om innholdet er bra og om spillet er et spill jeg virkelig brenner for. Jeg kjøper ikke spesielle utgaver om det er et spill jeg egentlig ikke trenger å ha masse ekstraeffekter til.

 

Jeg må si meg enig med Cloudemyx. Jeg kjøper kun samlerutgaver til spill jeg virkelig liker, men synes det har blitt litt for mye av det gode i det siste. Bare i år har jeg forhåndbestilt samlerutgaven til Mass Effec 2, BioShock 2 og Dante's Inferno. X_X;

Lenke til kommentar

Jeg er verken for eller imot. med mindre de gir kjøperene fordeler over vanlige kjøpere i konkurransespill.

 

Tidligere unlocking av våpen og utstyr bryr jeg meg lite om, så fremt at vanlige spillere kan få tilgang til dem også, men spesielle items som har annen funksjon enn å se pen ut har jeg lite til overs fo ettersom det gir en urettferdig fordel som vanlige spillere aldri kan hente inn.

 

Merk dette gjelder i MP spill, i single player, som ekstra items i Mass effect 2 for dem som kjøper collector's, kunne jeg ikke brydd meg mindre.

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Hvis det er samleutgivelser hvor man får med et ekstra våpen eller en fancy drakt, er jeg imot.

For min del virker det da som om de bare vil utnytte de som må ha alt i et spill.

Mener selv det da hadde vært en bedre løsning å ha noe innhold i spillet som er ekstra vanskelig som åpner for et nytt og bedre (best) våpen etc, eller unlockes når en har rundet det en gang.

Plakater, maps osv har jeg ikke noe interesse for. Spillfigurer kan være aktuelt, men da skal den karakteren gjøre et veldig godt inntrykk i selve spillet. Big Daddy'en er godt eksempel på det.

DVDer med utviklingsprosessen, intervjuer og div. er alltids interessant, men det bør vare en time eller mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...