Gå til innhold

eNorge trenger deg!


Anbefalte innlegg

Har du en liten politiker i magen? Kanskje har du interesse for økonomi eller organisering? Liker du å bli kjent med nye mennesker, sosiale samtaler og og daglige utfordringer? Vel, da har jeg kanskje svaret for deg...

 

eRepublik er et browserbasert spill, som er en verdenssimulator hvor du kan jobbe, drive eget firma, delta i politikk, krige for landet ditt, og mye, mye mer. I eNorge er det for tiden rundt 800 innbyggere, men det er bare rundt 200 som er aktive. I begynnelsen av dette spillet, for litt over to år siden, var vi det nest største landet - bare Sverige var større.

 

Nylig ble landet vårt angrepet av Storbritania, som er fientlig nasjon, som samareider med en fientlig allianse som ironisk nok kaller seg for PEACE. Dette angrepet er ikke spesielt alvorlig, da eNorge er medlem av en sterk allianse som kalles EDEN, som hjelper oss om vi får trøbbel.

 

Men landet vårt er lite, og ønsker stadig nye og aktive spillere, da vi stadig føler trusselen fra Storbritania, Russland og PEACE. Derfor har vårt parti, Binary Party, bestemt seg for å prøve å øke innbyggertallet ved å prøve å gjøre det norske folk opmerksom på dette spillet.

 

Det er her nettopp du kommer inn i bildet. Selv om vi ønsker at alle er så aktive og angasjerte som mulig, så er det du selv som styrer hvor involvert du vil være. Det er mange som bare bruker 5 minutter per dag, ved å logge inn for å jobbe, trene, og krige (om det er enten krig eller treningskrig).

 

Men om du skulle ønske deg en større utfordring, så er det naturlige steget å bli aktiv i politikken. I første rekke burde du gjøre deg kjent med partiet ditt og dets politiske linje, for så å prøve å komme deg inn i kongressen.

 

Skulle du etterhvert få folkets tillitt, så er det to meget lukrative stillinger du kan prøve deg på; Partipresident og President for Norge! Men om du har et spesialfelt, så er regjeringen også et viktig område du kan spre kunnskapene dine, enten det er økonomi, PR, forsvaret, industri eller utenrikspolitikk.

 

Mulighetene i Erepublik.com er mange og alle er like fantastiske. Norge er en tidligere stormakt i den nye verden, men Norges herlighet består! Kanskje det er nettopp du som får Norge opp på beina igjen som et ledende land i den nye verden?

 

Hjelp til med å forsvare Norges ære ved å melde deg opp her

 

Husk å meld deg opp i Vestlandet eller Ostlandet - Norway. Dette er vår eneste regioner med sykehus(viktig).

 

Trenger du hjelp til å komme i gang, må du ikke nøle med å ta kontakt med Scorpicus i spillet

 

Har du IRC? Vi er veldig aktive på mIRC, på Quakenet på kanalene #BinaryParty og #eNorge.

 

Har du ikke IRC? Frykt ikke. Vi kan også kontaktes via webbrowseren din her. Er du fortsatt i tvil? Kom innom og slå av en prat i det minste. Vi er hyggelig folk i alle aldersgrupper og interesser.

 

En liten gjennomføring kan også finnes her, og tar ca. 5 minutter.

 

For Norge!

 

Med vennlig hilsen

 

Scorpicus

 

binary-pillow.jpg

 

(Se etter den binære puten)

Endret av Scorpicus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Reklame er for så vidt greit nok om det er for å øke antall spillere i et nettspill. Selve posten er grei, men jeg må si at "/referrer/Scorpicus" i URLen til spillsiden ikke klinger like vel.

 

Andre enn Scorpicus som har testet dette spillet? Er det noe å satse på?

Endret av Zlatzman
Lenke til kommentar

Vil tro at om du fjerner både det med referal og tipset om hvilket område man bør melde seg opp under fjernes, så får tråden stå. Men når du sier det med sykehus, betyr det at man ikke kan bygge det i de delene av landet i fremtiden?

 

Høres forresten litt moro ut.

 

PS: Uten å ha prøvd spillet, er du nødt til å krige?

Endret av krazy6446
Lenke til kommentar

Reklame er for så vidt greit nok om det er for å øke antall spillere i et nettspill. Selve posten er grei, men jeg må si at "/referrer/Scorpicus" i URLen til spillsiden ikke klinger like vel.

 

Andre enn Scorpicus som har testet dette spillet? Er det noe å satse på?

 

 

Hei! Har fjernet referrer, problemet er da at jeg ikke ser når nye folk signer opp. Jeg kan ikke hjelpe deg om du ikke tar kontakt med meg fysisk ingame; under nicket "Scorpicus". Med referrer blir man auto-friend.

 

Kan ikke ta vekk informasjonen om hvor man bør signe opp, da Vestlandet og Ostlandet er eneste plassene med Hospital, uten hospital taper du 10 av 13 mulige xp poeng per dag. Vi mistet våre andre hospital sist Russland prøvde å ta oss over :)

 

Vi har snart bygget ferdig et tredje hospital, som vil bli plassert enten på Sørlandet eller i Trøndelag.

 

Husk, det er bare å plage meg med alt av spørsmål ingame eller på irc.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

meldte meg nettop inn på østlandet, hvordan kommer jeg i kontakt med deg scorpius? :)

 

 

Hei :) La deg til på vennelisten min og sendte over noe mat til deg :)

 

 

For øvrig vil jeg informere om at vi holder på å angripe UK. Vi har nettopp tatt fra dem Nordjylland(Danmark), og holder på videre med Midtjylland. Strålende med litt action.

 

På sykehusfronten har vi laget 2 nye sykehus i eNorge, og der er en public vote hvor det ser ut til at Sørlandet blir den neste regionen med sykehus. Det andre sykehuset kommer nok til å bli plassert i Nord-Norge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...