Gå til innhold

Musematte til gaming


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg har et Logitech G15 tastatur og en Logitech G5 mus. Har til nå bare brukt skrivebordet som musematte da dette har en glatt overflate, men trenger en musematte til lans osv. (Og til bruk hjemme). Vet ikke om jeg vil ha en hard eller myk matte, men da jeg er vant til å bruke et skrivebord lurer jeg på om jeg vil like en hard matte best. Den skal ikke koste mer enn 500 kr. Forresten har jeg lurt på å skifte ut G5-en til en Deathadder etterhvert også. Kom med anbefalinger!

Mvh Martin

BTW: Holdt på å glemme det, spiller både FPS spill og andre spill. (TF2, CSS, Dragon Age osv.) Så den må kunne brukes til alt sammen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bruker Steelseries SX + Razer DeathAdder. Glimrende kombo. Siden SX-en gir meg god plass slipper jeg å kjøre så høy senstivitet, og blir dermed mer nøyaktig uten å måtte ty til ingame sensitivitetsendringer eller annet tull.

 

DeathAdderen er glimrende. Perfekt i hånda, god sooftware og nøyaktig. Vi har to DeathAddere her hjemme, og har kun opplevd ett problem: Scrollehjulet bestemmer seg av og til for å scrolle litt opp eller ned av seg selv, uten at det beveger seg, noe som kan være litt ødeleggende i spill ( skrollingen gjør at museklikk endrer våpen istedenfor å skyte som du akkurat da drev med ), men jeg kan anbefale den allikevel. Liker ikke G5 og slikt.

 

Har egentlig lyst på en Razer Mamba for å løse scrolleproblemet, men litt utenfor busjettet, for å si det sånn :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Roccat taito <3

 

 

Lyst til å utdype? Jeg har selv Roccat Kone mus, så et underlag fra samme fabrikk kan neppe skade.

 

Jeg har denne, og er ikke noe annet enn strålende fornøyd. Den er presis, mer enn stor nok, og behagelig. Lett verdt prisen.

 

Hm, tror jeg skal prøve denne. Blir jeg ikke fornøyd har jeg i hvert fall noe å gå etter om jeg må kjøpe meg ny.

Lenke til kommentar

Roccat taito er stor 320x400, den er helt svart, har en tekstil overflate. Helt svart pga. laseren oppfatter en fargede ting bedre. Du kan rulle den sammen og tråkke på den uten at du merker tegn til at den er bøyd når du ruller den ut igjen.

Er som ett teppe, med gummi underflate og en glatt overflate :p

 

Har selv en Roccat Kone og det funker glatt sammen.

Endret av Exia
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har nå gått til anskaffelse av en Roccat Taito selv, og kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd.

Noe av det skyldes helt sikkert at det jeg gikk fra var en slik standard musematte til en verdi av ca. ti kroner, men størrelsen er virkelig en vinner. Musa går aldri av (da detter den i tilfellet av pulten), den ligger dønn rolig og den er utrolig behagelig å ha armen på og føre musa over.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...