Gå til innhold

Tragisk xbox-kontroller


Anbefalte innlegg

har en lite brukt xbox som jeg nylig kjöpte left 4 dead 2 og the saboteur. Når jeg da skulle spille two player på L4D2 så detter den ene kontrolleren ut med jevne mellomrom. Kobler ut så man må trykke på knappen igjen og söke etter xboxen. Dette gjör at spilleren fryser, osv. Dette er utrolig slitsomt. Men er klarer ikke å finne noen sammenheng med utkoblingen. Mens den ene kontrolleren koblet ut 1 gang i löpet av ett par timer (synes det er for mye også forövrig) så koblet ut den andre kontrollen et tosifret antall ganger. Spesielt hvis det skjer mye som når man blir beskutt eller skyter selv så detter den ut med en gang. Rekker akkurat å koble seg tilbake, går 1 sekund og så detter den ut. Når dette skjer 5 ganger på rad blir jeg bare forbanna og irritert.

 

Prövd å lese litt på nett og leste at kontrolleren kunne väre fölsom mot andre ting som gikk på samme frekvensen, heriblant trådlöse routere. Men om routeren og eksempelvis laptopen står på eller ikke har ikke hjulpet noenting. Og hvis routeren er av kan jeg bare glemme xbox live. Og den ene kontrolleren er mye bedre enn den andre. Noen av dere som har värt borti det samme? Eventuelt en lösning?

 

Kontrolleren er minimalt brukt, har batteri og er snart 1 år gammel.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres for meg ut som du må bytte batteri. Er hvertfall samme syndromene hos meg når det er dårlig på batteri.

 

 

Hmm. Ja da får jeg pröve det. Har utelukkende sett på måleren som kommer opp på skjermen. Men ble brått usikker på om jeg har byttet batterier på den, så kvaliteten/levetiden blir sikkert dårligere selv om det ikke blir brukt.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Tror MS service dekker dette. Ring inn til de å prøv i hvert fall. Dette er en "vanlig" feil på 360 kontrollere. Ring 23 16 25 54 og prøv deg...

 

edit: med vanlig mener jeg at en kompis av meg har opplevd dette. Han fikk ny når han klaget på spaceworld.

Endret av PaulKemp
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg har en kontroller med et batteri som fulgte med Play/charge kittet, men nå, 3mnd etter at det batteriet var nytt, er det dødt.

Det nekter å lade, og vil bare være på om play/charge pluggen står i, veldig irriterende.

 

Sorry for å hijacke tråden, men er dette også dekket av MS garanti?

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte helt ny kontroller på SIBA, skulle spille og den funka greit, men det som skjedde etterhvert er helt merkelig. Bare jeg gjorde en brå bevegelse med kontrolleren fikk jeg "Reconnect controller". Og dette skjer selv viss jeg smårister den, har aldri skjedd før.... Og den batteriholderen kan jeg ikke klemme for hardt for da får jeg den samme meldinga igjen :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...