Gå til innhold

Kjøpe Xbox 360


mhm._InnleggNO

Anbefalte innlegg

Ut ifra det jeg har forstått så er du i hovedsak interessert i eventyr/platform -sjangeren?

I så fall veit jeg ikke om en xbox er det beste du kan kjøpe, man har jo fable 2, nuts 'n bolts og lost planet, men med mindre du har spilt det som er av den sjangeren på ps3'en så er min personlige mening i hvert fall, at de holder en litt lavere kvalitet. Kan jo hende jeg ta helt feil i forhold til hva du er ute etter though. :)

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har PS3, Xbox360, Wii og pc. PS3 bruker jeg til film og av og til, en sjelden gang til spill. Xbox360 bruker jeg kun til spill. Wii, ja den har viktig oppgave som støvsamler og PC'en den brukes vel stort sett til alt. I utgangspunktet så foretrekker jeg pc, men føler at Xbox360 er allright for spilling.

 

Har også testet en del spill på begge konsollene og som regel så ser jeg ikke noe forskjell på spillene (grafikken). Jeg foretrekker Xbox360 fordi den har bedre spill (PS3 HAR IKKE BEDRE EXLUSIVES, C'MON PEOPLE!) og ikke minst kjempe bra kontroller.

 

Live til MS er meget bra, og Marketplace er mer oversiktlig enn Store. Liker Sonys gratis policy hvor noe er bra og noe dårlig som f.eks. Vidzone er nice mens Home er jo helt ubrukelig. Gratis policy gjenspeiler jo dessverre også i Store som er veldig rotete sammenlignet med marketplace.

 

Jeg er litt irritert på Sony også med tanke på spill som GT5 og Heavy Rain som er blitt hypet snart 50 år uten å se ut til å bli ferdig noen gang. Ja, litt overdrivet men seriøst, det er mange som kjøpte release PS3 på grunn av GT5 som kom "aldri".

 

Jeg også litt irritert på både Sony og MS for å hype HD bilde når som regel alle spillene verdt å spille kommer i føkkins SD med til tider brukbar oppskalering.

 

Til slutt vil jeg nevne om at jeg mislikte MS før jeg kjøpte Xbox360, men etter gode erfaringer med den samt lanseringen av Win7 sitter jeg her med gode tanker om djevel-Gates co. og ja, Xboxen min har opplevd dødens ring. Jeg hadde veldig sansen for Sony før PS3 og jeg er sånn passe fornøyd med den også...Jeg bare forventer mer av Sony, som de gode gamle produktene som de første MD spillere og Camcorders hvor ting var laget av aluminium og skrudd sammen. Vil også nevne litt om prisene...personlig så synes jeg at PS3 og 360 er priset helt ok, MEN Wii, fy fader, den er jo helt insane dyr. Det finnes under 5 spill til Wii som er verdt din tid og alikevell så selger Nintendo som aldri før. Jeg mener personlig at NES og ikke minst SNES var mer morro en Wii.

 

Hovedpoenget er: Xbox360 er ett godt kjøp, men den er ikke noe sensasjon etter PS3. Jeg liker begge konsollene like mye og de mottar like mye oppmerksomhet...bare litt forskjellig.

 

Liste over exlusives:

 

PS3: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games

 

360: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360-only_games

Endret av username
Lenke til kommentar

vel eg har nå både xbox og PS3 og eg er stor fornøyd med å ha begge 2, begge er gode på forskjellige ting og då slipper eg å tenke på dette med ekslusive spill, har uansett konsollen eg skal spille det på. akkuratt no så har eg kun PS3 på online, men eg skal sette opp xboxen min til online eg og.

 

pointet er det at det er absolutt verdt å ha begge, de er begge fantastisk gode konsoller og vil gi deg maaaaange timer underholdning ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...