Gå til innhold

[SPOILER] Rykter rundt Cataclysm! (Oppdatert.)


Anbefalte innlegg

Sant det du sier, Leaf. Ingenting er galt med at Blizzard vil tjene penger. Men dette er noe folk må prøve å forstå når de syter over at Blizzard implementerer ting som strider mot den eksisterende loren. Det samme gjaldt når de gidde Alliance muligheten til å bli shamaner, og Horde til å bli paladiner i TBC. Mange mente at dette ikke var i strid med loren, men Blizzard gjorde det for tilfredsstille massene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men hva er det de gjør galt? Hva er det som strider i mot lore'n? Det er jo blitt forklart i denne tråden nettopp hvorfor Taurens kan bli paladins. Så da er det nok gode grunner til hvorfor Trolls kan bli druids etc. Det samme gjorde de når TBC ble lansert, de hadde nok av fine twister i loren som tillot dette. Og en annen ting, det er jo de som "eier" universet, så de kan jo forsåvidt gjøre hva de vil med det.

Som jeg nevnte, folk er ikke glad i forandringer. Jeg hadde ikke akkurat blitt glad om Norge ble medlem av EU, men det er bare noe man må finne seg i hvis man skal fortsette å bo i Norge. Det samme gjelder forsåvidt WoW også. Alt er i utvikling hele tiden, så jeg syns det bare er fint at de implementerer dette i en digital verden som World of Warcraft også. Så lenge Blizzard kommer med en god forklaring innad i loren hvorfor ting forandrer seg slik som de gjør så syns jeg det bare er greit egentlig. Dette er nok en av grunnene til at jeg forlot WoW, communityet er fylt til randen av idioter som klager, syter og bitcher hele tiden.

Ikke noen form for angrep på deg Sammeh, bare så det er sagt ;)

Endret av Leaf
Lenke til kommentar

Ja, du har rett i at de tjener/kommer til å tjene fett på både race og faction change, det er jeg enig i. At Blizzard bryr seg bare om penger er et ganske bold statement. Ja, de er ute etter penger det er jo helt klart, men hvem sier vel noe imot å tjene penger? Hallo, det er et firma, alle firmaer har da vel et ønske om å tjene mest mulig? Og Blizzard er grassalt flinke på dette, det er da vel ikke negativt? Hadde Warcraft universet hatt dårlig lore hadde det ikke vært i nærheten av der det er i dag, spør du meg.

Når det kommer til om folk bryr seg om lore eller ei så er såklart dette en smaksak. Selv om du overhodet ikke bryr deg om lore, betyr ikke det nødvendigvis at resten av WoW's spillerbase har samme tankegang som deg. Jeg meg selv liker veldig godt Warcraft lore'n, jeg henger dog litt på etterskudd, da det er en god stund siden jeg la det på hylla. Selv om penger er roten til alt ondt, er ikke nødvendigvis Blizzard onde i tillegg ;)

 

Helt enig, bra skrevet Leaf :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Rated BGs, det er alt jeg trenger fra Cataclysm, og det er alt som holder meg gående med å spille.

Kan jo ikke forlate combat, blir bare sløv da, og gjør tabber.

Tabber er ikke bra. ><

 

PS: Diskusjonen med ku paladins og troll druids, trolls har alltid lært det ways of nature, ikke den samme formen som night elves har ved den fysiske læren i form av Tyrande, men i form av the transcendent, way of the spirits.

 

Ku paladins, den er litt vanskeligere å forklare, men om jeg husker riktig så gjør Cataclysm noe med landskapet, og gjør noe med hele aspektet Tauren/Nature twisted, de startet med ways of the nature(druids), avanserte til discipline(priests) og igjen avanserer til the transcendend, ways of the spirits(shamans).

 

Lore'n min er ikke helt stødig, men med hundre milliarder diskusjoner om lore i Gchat hver dag så fanger øyet opp mer en det noen gang vil.:D

Endret av Puro
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet+6132

Jeg lurer på hvorfor du ikke whiner om at Dwarfs blir shamans for jeg ser ikke veldig mye logikk i det egentlig.

 

Du glemmer Wildhammer Clan i Hinterlands?

 

Disse lever mer i pakt mer naturen enn det Bronzebeard klanen gjør, og mange av de er shamaner.

Lenke til kommentar

Dette med worgen høres rart ut, men det forklares på den måten at de kommer fra det gamle kongeriket som stengte seg selv inne for mange hundre år siden. (muren er rett sidna Shadowfang keep). Og at de som er inne i dette kongeriket er ikke så ondskapfulle som sine brødre. Historien om hva som har skjedd blir vel forklart i Quest.

 

Når det kommer til Tauren paladin og andre race class mixes så må vi huske at WoW sin verden har forandret seg noe helt sinnsykt siden spillet ble sluppet. Nå har Horde og Alliance møtt nye raser, nye steder og historien har forandret seg noe veldig. Og når Blood elf for eksempel ble med så fikk jo Horde sine raser muligheten til å studere nye classer. Og Tauren har jo muligheten på grunnlag av sin sterke bånd med naturen så kan de vel på noe magisk vis gå over til Paladin.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Noe som mange overser er de to taurene som har en samtale om the Light og om de kanskje har oversett noe. Skal me sjå om jeg finner bilde... (sorry for stort bilde, eneste jeg fant)

 

injuredcolleagues.jpg

Lenke til kommentar

Troll druid vil jeg si passer bra. Kan de ikke være shamans heller da? Troll er natur mennesker og ofte i andre aspekter en wow har de mye tre og natur rundt seg. åh, om jeg ikke husker feil så var night elves trolig trolls. Det er det med den gruppen med troll som dro nord til darkshore og gjennom denne shrine tingen. I mine ører høres det ganske bra ut...

Lenke til kommentar

De kan sikkert finne opp en eller annen rar og lite logisk, eller kanskje logisk for noen, grunn til at Tauren kan være paladins, og hvorfor vi får worgen og goblin death knights. Den siste delene er jeg rimelig sikker på er kun pga alle rasene kan være det allerede, og jeg tror ikke det blir særlig forklaring her. Men det som irriterer litt er hvorfor ikke gnome paladin i samme slengen? Det lyder egentlig bedre i mine ører uten at jeg er noen lore ekspert. Hvorfor a og ikke b? Det gir så lite mening. Jeg er stor fan av wow og gaming podcast generelt, og hørte regelmessig på en stasjon som het wcradio.com. De har nå delt seg opp i 3 forskjellige stasjoner med enda flere program og et bredere spekter. Uansett så har en av stasjonene et veldig bra lore program, der de diskuterer og forklarer mye av loren. Og tauren paladin har naturlig nok blitt diskutert heftig, og er den store irritasjonsmomentet, i allfall for noen.

 

http://omfg.fm/?p=Shows - The council of six er lore programmet jeg snakket om, verdt å ta en titt. Det sendes forøvrig i dag.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Rated BGs snart takk!

Begynner å bli så inn i frosken forbanna på idiotiske queue times til BGs.

Alliance på min realm (The Maelstrom) kommer inn i BGs i løpet av 20-30sekunder, mens vi på Horde siden sliter oss igjennom en halvtime med venting for å kunne kjøre 1(!!!!!) BG.

 

Nei du, på tide at Cata kommer så jeg får brukt guilden min til det vi originalt drev med, BG/PvP.

Begynner å bli bra kjedelig å idle i dala..

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Massiv spoiler incoming!

Her er to linker til MMO-Champion.com som har fått fatt på Alpha klienten til Cataclysm, og dermed har de lansert en hel haug av bilder!

 

Link 1

Link 2

 

edit: Vel og merke så er dette bilder fra Alpha klienten, så Blizzard kommer nok til å gjøre noen endringer

 

edit2: Som Sirius Cobra har lagt merke til, så ja, innholdet som MMO Champion la ut er fjernet etter ønske fra Blizzard.

Endret av Leaf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...