Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Mobomann

Ulf Lundell: Tror nok du skal ta det med en klype salt! Samsung lovte norske menyer i Galaxy men gikk anngivelig bort fra dette! Android skal være stort og åpent for alle, å legge inn norsk særspråk ville helt klart satt begrensninger for bruker. Har dessuten ikke hørt at Hero skal komme på norsk, bare i en versjon: nemlig engelsk!

Lenke til kommentar
Gjest Kill Trill
Da jeg testet Apple iPhone 3GS kommenterte jeg at designet var i ferd med å bli en smule utdatert. To år nesten uten endringer og en rekke kloner har ført til at iPhone ser litt kjedelig ut.

 

Mulig, men iPhone har som iPod blitt et ikon. Hvorfor endre noe som fungerer? Men at Apple kunne endret designet litt er jeg enig i.

 

Ellers en fin test. Jeg vurderte denne en stund, men jeg har blitt for glad i iPhone og AppStore. Nå venter jeg på en 3GS, så jeg holder meg til iPhone i minst ett år til :)

Lenke til kommentar
Gjest Nok om det

Er nok vanskelig for mange å svelge, men akkurat nå er dette den beste telefonen på markedet. Brukervennligheten overgår Apple og deres iPhone på flere punkter. UI og layout knuser iPhone, Sense UI ser langt lekrere ut. Den er litt tregere enn 3GS, men dette er knappt merkbart. Dette er en reell smarttelefon og kan alt det en smarttelefoon skal kunne. Den er "liten" og lekker, samt godt bygget. Uten tvil markedets beste telefon, en helt er virkelig født! Dette er helten vi trenger i dagens marked!

Lenke til kommentar

Jeg fikk min HTC Hero idag, og må si jeg er imponert. Jeg merker ingen forskjell ang mangelen på "farger" som folk nevner her, sammenlignet med Iphone. Det eneste jeg personlig kunne tenke meg er dedikerte ÆØÅ taster, men har hørt at dette skal komme i en oppdatering. På samme måte som med Iphone kan man laste ned mange morsomme aplikasjoner. En annen ting som er vært å nevne er at mobilen er din, ALT kan redigeres. Vil du ikke ha et ikon eller flytte dette ikonet er det bare å trykke på det og holde litt så kan du selv velge hvor du vil legge ikonet. Alt i alt, en genial mobil!

Lenke til kommentar
Gjest Rannug

Hva med Iphone's App store. Gratis og svært billige programmer for ethvert formål som kan lastes ned til Iphone med et tastetrykk. Pr. dato er det mer enn 60 000 applikasjoner i AppStore. Her har HTC lite å stille opp med??????

Lenke til kommentar
Hva med Iphone's App store. Gratis og svært billige programmer for ethvert formål som kan lastes ned til Iphone med et tastetrykk. Pr. dato er det mer enn 60 000 applikasjoner i AppStore. Her har HTC lite å stille opp med??????

Skal love deg at Android Market kommer til å vokse seg større enn App Store. Siden Apple ofte er kritiske til å legge inn program som folk har laget er det ganske klart at det kommer til å forandre seg over tid.

Lenke til kommentar

Android Market vil nk nære mye mer åpent enn det App Store er så det er nok potensiale der til at det blir mye større enn App Store. Dessverre er iPhone et såpass stort ikon nå i motsetning til Hero som de færreste har hørt om. "Hæ? HTC? Er ikke det sånne businesstelefoner?"

Lenke til kommentar

Synest denne testen var veldig mangelfull.... , har hatt både 1. gen Iphone og 3G, og det er veldig lite å utsette på dem, med unntak av batteri levetiden, hvor ofte må man lade osv. Alt på Iphonen er så synket og fungere sammen. App store`n må man jo bare innrømme er blitt en revulusjon og er direkte fantastisk. Rett nok skal Apple godkjenne, men det er jo en grunn til det... tenk! Batterikapasitet, uventede krasj etc har en årsak..

Synest ikke reporter i denne testen er særlig troverdig, og det virker som om han så gjerne ønsker at det skal komme en ny "kongen på haugen" telefon som skal ta tronen fra Iphone, det har det ikke gjort... Vil til slutt legge til at jeg som dem fleste andre håper og ønsker at det kommer nye gode telefoner som kan matche Iphone, men ikke jug fram noe for at ønsket er for stort....

Lenke til kommentar

Tommy: Jeg har hatt og brukt både 1. generasjons iPhone og 3G. Jeg er idag lykkelig eier av den nye kongen på haugen: nemlig HTC Hero.

Du kan ikke uttale deg uten å ha prøvd telefonen, men jeg skal si deg ett par ting: Sense UI på Android legger iPhone OS bak seg i grøfta og topper tronen alene. Sense UI har alt det iPhone har i hurtighet, flyt og brukervennlighet. Men når det kommer til det å være fritt og fullt av muligheter har iPhone ingenting å stille opp med. En annen ting som irriterte vettet av meg (og er grunnen til at jeg denne gangen gikk for en Android enhet fremfor 3GS) var at iPhone OS har så si null form for multitasking, noe som er skammelig for en smarttelefon i 2009. Hero derimot har full multitasking, altså du kan gjøre hva DU vil - når DU vil! Så da står vi altså igjen med en telefon som er mer brukervennlig enn iPhone, har lengt bedre UI enn iPhone, like bra touch funksjonalitet som iPhone, mer moderne design enn iPhone, er smartere enn iPhone, er friere enn iPhone og mer åpen enn iPhone.... å du sier vi ikke har en ny konge på haugen?!? Nei vet du hva, jeg elsker iPhone, men når den møter en så knallgod motstander som Hero i ringen har den lite å stille opp med!

Lenke til kommentar
Gjest Kjell Andreassen

Jeg må bare bøye meg i støvet, som den trangsynte Windows Mobile mannen jeg har vært de siste årene gikk jeg noe motvilig og skeptisk til innkjøp av en HTC Hero etter mye skryt fra kolegaer på jobben. Det første som slo meg var hvor lekker telefonen er, den fremstår som futuristisk og er sterkt preget av gode materialvalg samt god byggekvalitet. Det andre som slo meg var at skjermen er vannvittig presis for touch og fremstår som meget skarp, klar lyssterk og har god fargegjenngivelse. Så kom den store "åpenbaringen" : Sense UI og Android! Du verden her går ting på skinner, å for en lekker måte gi bruker total kontroll over UI og brukeropplevelse. For å best forklare Sense til en som aldri har prøvd det vil jeg si: Der andre OS og UI lar brukeren titte inn, tar Sense UI deg inn under skallet og gjør deg til en del av opplevelsen. Er store og magiske ord, men du verden så fantastisk Sense UI er. Jeg er dessuten overrasket over Android i seg selv og kommer nok ikke til å vende tilbake til Windows leiren med det første. Telefonen er nærmeste sykelig kjapp og jeg har ikke merket lagging en eneste gang (skal da nevnes at jeg flittig bruker TasKiller). Dette er som flere sier den beste telefonen på markedet for øyeblikket, det er bare å si etter å la seg bli trollbundet av dette mesterverket kalt Sense UI. Samboeren min har en iPhone 3GS som for all del er en bra telefon, men med de begrensningene som ligger i den telefonen er den ikke det grand bedre enn Windows Mobile eller Symbian, iPhone OS virker nå gammeldags når man ser begrensningene iforhold til Android. Vil også påpeke at av OS kommer Windows Mobile på andreplass til tross for sin avanserte struktur som gjør telefoner trege, men fortsatt er det det OS som gir flest muligheter. MEN de må nok se seg slått av Android med Sense UI, er litt tungt å inrømme, men er nok bare sånn.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Jørgen

Er det noen her som bruker Hero sammen med mac?

Har fått inntrykk fra andre fora at det er en noe dårlig kombinasjon.

Har egentlig kikket på iPhone, men Hero frister. Hvis det skulle være slik at mac og Hero er en dårlig kombinasjon får jeg heller holde meg til den opprinnelige planen og kjøpe iPhone.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...