Jump to content

kaggen90

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei Min nesten to og et halvt år gamle LG G4 har nå svært ofte problemer med overoppheting, treghet og Bluetooth-lag under tilkobling av headset (sistnevnte har i grunn vært et problem i halvannet år). Jeg lurer på å legge inn custom rom for å forbedre ytelsen og batteritiden, men siden jeg ikke har gjort det før er jeg usikker på om det er verdt tiden det tar å sette seg inn i det.. Var på nippet til å kjøpe meg en Huawei Mate 10 Pro for et par dager siden, men er nysgjerrig på hvor mye jeg kan få skvist ut av G4en.
 2. Hvordan sær bluetooth? Har slitt med lagging i blåtann-lyden fra min LG G4 - det har jeg fått nok av..
 3. Hei I jakten på ny smarttelefon ligger per nå Mate 10 Pro på topp. Jeg begynte dog å stusse da jeg leste i denne testen at signalmottaket i telefonen ikke var særlig bra: https://www.gizchina.com/2017/11/20/huawei-mate-10-pro-review/ Noen som vet om dette problemet var software-relatert (fikset gjennom oppdatering?) eller om det er hardwaren sin skyld?
 4. Har nå prøvd å tildele bokstaver med diskpart.exe, men lyktes ikke. Er forresten ikke alle diskene som dukker opp i listen der.
 5. Det hjalp ikke å resette driverne og heller ikke å slå av power save (var påslått på øverste og nederste kontroller). :/
 6. Okei. Ved å velge Avinstaller enhet? Mus og tastatur bruker USB..
 7. Minnepinner fungerer. Diskene fungerer på Macbooken min.
 8. Hei Jeg kan ikke lengre finne mine fire eksterne harddisker i Utforsker. Programmer får heller ikke tilgang til dem. To av dem dukker dog opp i diskbehandling, og jeg har prøvd å endre stasjonsbokstaver på disse, men fikk feilmelding (se vedlegg). La også til screenshot av diskbehandling og enhetsbehandling. Er det noen som har tips til hva som kan løse problemet?
 9. Noen som kjenner til om skjermen til UHD-versjonen av Lenovo y50-70 har samme problemer som skjermen til FHD-versjonen?
 10. Hvordan vil ambilighten virke på en sort vegg?
 11. Gleder meg til jeg (kanskje) får det til jul.
 12. Hei Jeg skulle gjerne hatt litt hjelp til å navigere meg i jungelen av abonnement med datapakke/surfepakke. Jeg har en HTC Hero og her er omtrentlig forbruk i en måned: Ringing: 150 min per måned fordelt på 45 samtaler. SMS: 300 stk. MMS: 0 stk. Surfing: 500MB Spesifisering: Er litt usikker på denne, men regner med at det blir omtrent 500MB med: 100 låter på Spotify, normal surfing, push-e-post og tethering med Macbook-en. Jeg kommer ikke på andre ting som bør nevnes i dette øyeblikk, men skal svare så godt jeg kan om det skulle være noe som burde vært oppgitt.
 13. Hei Jeg prøver å få til torrent-fu, men det var visst ikke så lett. uTorrent er connectable, og jeg får brukt web-UIen på PCen ved å skrive http://localhost:[port]/gui, men får ikke brukt den med Hero-en. Får heller ikke sendt torrents til uTorrent. Noen som har et par tips?
 14. Jeg ville definitivt gått for Hero, mye pga Android og dets muligheter. Det at den har "bare" 65.000 farger har ikke så mye å si, skjermen er langt i fra kornete og matt. Galaxy har vært i salg en stund i Tyskland og Frankrike bl.a., men har ikke kommet til bl.a. Norge.
×
×
 • Create New...