Gå til innhold

Ny xbox 360


ZERO6237

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte meg en ny Xbox 360 Elite, siden den gamle var bannet(pga.modding) og hadde bare 20 Gig. og jeg har et "Xbox 360 hardisk transfer kit".

 

Så spørsmåle mit er: Hvis jeg overfører min gamle Xbox live konto til den nye xboxen, blir den åsså bannet eller er det bare den gamle xbox som er bannet? Det jeg mener er det boksen eller kontoen min som er bannet?

 

takker for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Emnetittelen er ikke beskrivende nok

 

Bruken av emnefeltet følger ikke våre retningslinjer for oppretting av emner. Vennligst gjør emnetittelen mer beskrivende for tråden, slik at brukerne forstår hva emnet handler om før man klikker på den. En moderator vil måtte stenge tråden om dette ikke blir endret.

 

Rapporter tråden når dette er gjort slik at en moderator kan fjerne denne meldingen.

 

Reaksjoner på moderering skal taes på PM, ikke i tråden.

Lenke til kommentar
Tror du kan fortsette å bruke accounten din, men regner med at du har mista alt av achievements og gamerscore, men hvis accounten din er bannet så skjer det nok ikke noe med din nye xbox, du må sannsynligvis bare ha ny acc :)

Man mister ingenting annet enn muligheten til å spille online på den konsollen som ble bannet. Harddisker, kontoer, gamerscore og så videre forblir uendret.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...