Gå til innhold

Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) - I kveld kl 19:00


Lakus

Anbefalte innlegg

Utennavn-8.png

 

The Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) er en årlig konferanse som finner sted i San Francisco og som er drevet av Apple for dem å vise frem deres nye teknologi og software, både for andre utviklere og for publikum. I år er det forventet at vi får en visning av bla annet den nye versjonen av OSX (Snow Leopard), det nye OS'et til iPhone (3.0), muligens en ny iPhone-modell og kanskje en Mac-Tablet og oppdateringer til Apples serie av bærbare maskiner. Les mer om WWDC her på Apples egne sider.

 

Det er dermed knyttet endel forventninger opp mott WWDC, og selv er jeg svært spent på hva de har å si ang iPhone og om de sier noe overhodet om MacBook serien sin. Det er flere nettsider som skal dekke WWDC live både i form av blogger, twitter og live-video så jeg kan vel være så galant at jeg gir noen linker til dere her slik at dere slipper å lete.

 

 

Linker til nettsteder som dekker konferansen

 

Linker til nyheter fra konferansen

Endret av Lakus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Magne, du som sikkert er en av dem her på forumet som følger mest med på Apple, hvor sannsynlig er det at de kommer med en spillkonsoll? Greit nok at iPhone og iPod Touch er spillenheter, men hva med en.. Apple TV med mulighet til å konkurrere med Xbox 360 og PS3?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...