Gå til innhold

GTA IV: Kom igjennom storyen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet har en fin historie, og det er et bra spill i seg selv, men det fengslet meg aldri nok til at jeg ble sittende å spille det. En normal GTA4 sesjon for min del besto av kanskje to timer med spilling, hvor en time kun var random påkjøring og balltrebanking av fotgjengere (Euphoria ftw). Det tok meg flere måneder å endelig bli ferdig med spillet, og da jeg hørte om den første DLC'en ble jeg i tvil om jeg ville ha den i det hele tatt. Heldigvis overbeviste Rockstar meg om at The Lost and Damned var mye mer actionfylt enn GTA4. TLAD banker GTA4 :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Kjekt å høre at du likte spillet.

 

Selv fikk jeg spillet på releasedatoen, spilte det endel dagen jeg fikk det - og litt dagen etter. Og deretter har jeg praktisk talt ikke rørt spillet. Det er faktisk nærmere 15 mnd siden jeg fikk spillet hvis jeg ikke tar feil (29. april 08?), og jeg kom meg aldri lengre enn drøyt 10% ut i spillet. Har satt meg ned og startet det et par ganger, men det har blitt fem minutters runder hvor jeg ikke har giddet å fullføre et eneste oppdrag.

 

Jeg skjønner ikke hvorfor GTA4 ikke fenger, for jeg har rundet samtlige GTA-spill som har kommet ut før (unntatt de på håndholdte konsoller) flere ganger. Kjedelige saker, for jeg skulle så gjerne ønske at jeg orket å spille gjennom det =/

Lenke til kommentar

Jeg synes det var en spennende story å spille gjennom. Fikk gjort en del sideoppdrag også, og forsøkte å gjennomføre alle stunt jumps. Jeg fikk gjort 48, og aldri i livet om jeg gidder å finne ut hvilke to jeg ikke har tatt. Fikk vel nok av GTA da jeg prøvde på det, så nå spiller jeg det bare når jeg har venner på besøk.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Fint at du likte det. Jeg tror jeg brukte rundt en uke på å spille gjennom historien før jeg lekte rundt på en "Sanchez" tror jeg den het :p i noen uker til. Vanligvis varer bare spill i en 2-3 dager siden jeg ikke greier å slutte. Bare bil,sport og RPG varer lenger da disse er like gøy hver gang og har evig med muligheter. Strategispill kan jeg også leke lenge med, med kun på PC :)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

gratulerer^^ er en genial story på det spillet. skulle bare ønske at online var like grei å ha med å gjøre <.<

 

er så mye moddere der at jeg blir kvalm....alle matchene jeg har hatt så langt er det minst 1....

 

noen er ikke så farlige da...bare litt biler som blir manet fram etc x)

 

andre blir udødelige og går rundt med et team av N.O.O.S.E.....eller bare et par gangstere med M16....men nok om det!

 

gratulrerer igjen =)

 

128718423572039533.jpg

Endret av Slettet-P4UHS
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...