Gå til innhold

adventur delux


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

www.adventur.no

 

Er et tekstbasert eventyr spill. Du leser en tekst, får noen valg, og leser mer tekst.

 

Virker ganske kjedelig, men iløpet av 1 minutt så har du drept 70 stk og grisebanket et piggsvin, og burde være overbevist om at resten av eventyrene i denne fantastisk morsomme verdenen, kommer bare til å bli bedre.

 

Druknet nettop en mann i kloakk, holdt på å dø på en øde øy, og fant en skitten snorkel under en stubbe. Ble akkurat spist av en gjeng kanibaler, men jeg spiste først eplet de puttet i munnen min.

 

Hvis disse små enkelthendelsene ikke er nok til å overbevise deg om hvor morsomt det er så vet ikke jeg. ta en titt. Gratis og greier. Bare få seg et lite brukernavn og du har mange mange mange timer med lattergråt framfor deg :)

Lenke til kommentar

Ja det må jo være sinnsvakt stort. Så mange muligheter, og alt ettersom hvilke ting du har klart å plukke opp før og slikt. Nesten litt irriterende at man aldri kan bli ferdig med det heller, men litt deilig også.

 

Pleier dere å ha en fast rute i starten? plukke opp de kjekke tingene som tau med krok og spade? Eller er det ny giv hver gang og se hvor man ender opp. Hvordan spiller dere?

Lenke til kommentar

"Penetrere anus med kvist? Faen jeg beiner!!"

 

Drit rått.

 

Du tar en hel knyttneve sand og slenger av all kraft mot øynene på de 237 ørkenrøverne... veldig nyttig. Alle de 237 tar en knyttneve sand og slenger på DEG! Heldigvis var du såpass forutseende at du lukket øynene! "HAH!" sier du.

 

Genialt.

 

Og så drepte de meg :(

Lenke til kommentar

Emnetittelen er ikke beskrivende nok

 

Bruken av emnefeltet følger ikke våre retningslinjer for oppretting av emner. Vennligst gjør emnetittelen mer beskrivende for posten, slik at brukerne forstår hva emnet handler om før man klikker på den. En moderator vil måtte stenge tråden om dette ikke blir endret.

 

 

Rapporter tråden når dette er gjort slik at en moderator kan fjerne denne meldingen.

 

Reaksjoner på moderering skal taes på PM, ikke i tråden.

Lenke til kommentar

Tråden stenges siden trådstarter ikke fulgte tidligere oppfordring fra moderator om å endre emnetittel til å passe med våre retningslinjer for oppretting av tråder. En god emnetittel er viktig for at andre brukere skal forstå hva en tråd handler om før han klikker seg inn på den. Om trådstarter kommer opp med en bedre emnetittel kan han si fra til en moderator og gjenåpning vil bli vurdert.

 

Tråden stenges.

 

Reaksjoner på moderering taes på PM til moderatoren som postet denne meldingen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...