Gå til innhold

– Innlevelse er nøkkelen i Mafia 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Æsj, jeg likte politiet i eneren jeg. Tanketomme politifolk som driter i hva som skjer rundt seg passer bedre i mer "arkade"-pregete spill som GTA-serien.

 

Hva med bensin til bilene, det var nok vanskelig å holde styr på, har de fjernet det også?

 

<_<

 

 

Eh, det er likevel i toppen av spillene jeg ser frem til i år, og det ser fantastisk lovende ut, på tross av bagateller som dette.

Lenke til kommentar
– En ting som irriterte vettet av meg da jeg spilte eneren var det hyperaktive politiet som startet en mannsjakt på deg bare du begikk et trivielt lovbrudd. Hvordan er politiet i Mafia 2?

 

– Vi er veldig klar over at oppførselen til politiet i det første spillet gikk spillerne på nervene, og selv om det ble utformet slik for realismens del så endte det vel mer opp som et forstyrrende element. Politiet i Mafia 2 er av det mildere slaget og tilgir ting som at du kjører på rødt lys og annet småsnusk, men det er fortsatt aktivt og straffer deg når det er nødvendig. Vi er langt mer fornøyde med politiet denne gangen, og det tror vi spillerne blir også.

 

*Stønn* Hva er dette da?! Først arkadebilkjøring, og nå arkadepoliti? Mafia skal være realisme, med en fantastisk historie! Kan ikke fatte og begripe at noen som spilte Mafia på PC vil ha det sånn. :(

 

Blir dessverre mer og mer skeptisk til dette spillet. Får håpe historien er like bra som eneren, da...

Lenke til kommentar

Det er forskjell på arkadepoliti og politi som ikke ødelegger spillflyten totalt. Som nevnt tidligere kan jeg heller ikke forstå hva du sikter til med arkadebilkjøring. Det vi fikk se av bilfysikk var fantastisk, og på ingen som helst måte like ukomplisert som i f.eks SR2 og GTA IV. Det er allikevel ikke en bilsimulator, så du kan ikke forvente en 100% autentisk opplevelse.

Lenke til kommentar

Det var synd å høre, skulle ønske man kunne skru tilbake politi oppførselen til eneren i options for de som ønsker mer realisme.

 

Det bryter ganske kraftig med innlevelsen når man kan bare kjøre forbi ett rødt lyskryss i høy fart og politiet ikke engang løfter på øyet, som i GTA. Det krevde ferdighet og planlegging for å kjøre fort i Mafia. Det eneste jeg savnet var at politiet ikke reagerte når du kjørte på feil side av veien.

 

Forresten, hvis artikkelforfatter fremdeles er i Tsjekkia, kan han jo stikke innom Bohemia Interactive og se hvordan det går med Arma 2 :D

 

http://www.arma2.com/

Endret av Sparks50
Lenke til kommentar

Jepp enig. Likte at politiet var aggresiv i eneren. En måtte alltid passe på å se på kartet om en politi var i nærheten før en kunne kjøre over fartsgrensen. Og passe på å stoppe på rødt lys om en politi var i nærheten. Likte også det oppdraget der du måtte kappkjøre, så ikke helt problemet med det. Tok et par forsøk ja, men det var da ikke noe spesielt vanskelig?

Lenke til kommentar

Gleder meg... Bra at man ikke trenger monster pc.. purken var jo helt ok på 1'ern, bare litt irriterende når du holder på med oppdrag og du skal forte deg litt og så blir du stoppa.. så er greit at de er litt snillere..

 

 

Er det bare biler i spillet? eller noen motorsykler å ?

Endret av kaasa92
Lenke til kommentar

hehe anngående den racing episoden på mafia en,fy fankeren og jeg sleit med den.

vet ikke hvor mange ganger jeg prøvde men det var noen ganger ja. <_<

vant jo til slutt :D

 

 

Ok, hadde vært kult å cruisa rundt i byen med en gammel motorsykkel :D

enig.

en gammel harley eller en triumph hadde vært kult.

Lenke til kommentar

Synes nå det er for tidlig å kalle det arkadebilkjøring og arkadepoliti. Ville nå i hvert fall venta til en demo eller flere gameplay videoer. Politiet i Mafia 1 var egentlig ganske bra, men hadde ikke gjort noe om man kunne kjøre litt over fartsgrensa uten at de jakta på deg til enden av jorda.

 

Det er mange som jobber med det, og det ser da ut til at de prøver seriøst, så jeg vil tro at de klarer å finne en god løsning når det gjelder politiet.

 

Blir det bare biler i Mafia 2, det kan bli litt kjedelig da.

Selv om det gadde vært kult med motorsykkler osv, så blir det nok ikke kjedelig. I hvert fall ikke hvis det er som i Mafia 1, nye og bedre biler kom jo ut hele tiden mens du gikk videre i historien. En av de kule tingene med spillet, synes nå jeg. ^^

Endret av Hatemaker
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...