Jump to content

Apno

Medlemmer
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Tror sist jeg så en film på kino var den første Spider Man-filmen. Kino er no forbanna ræl, hater å sitte i en sal hvor det er fult av idioter og jeg ikke kan trykke på pause hvis jeg må pisse smak og behag da
 2. Da stoler jeg på dere Hjertelig takk for svar.
 3. Er du bombe sikker, fordi jeg fyller 20 om en uke og har noia får å betale full pris. Har ikke akkurat råd til luksus som tannlegen.
 4. Hei. Vet du betaler en egenandel på 25% fra du er 18 til 20, hos tannlegen. Men er det fra dagen man fyller 20, eller ut året
 5. Gikk ned i IQ av denne tråden. Takk, trådsarter!
 6. Gjelder vel alle. Er noen som ikke kunne fordi de bor for langt unna fra for av, saa de maa vel leve uten pengene som meg.
 7. Jo, men som sagt er jeg ikke interessert i aa surre meg til en arbeidsplass 40 min unna. Kall meg barnslig og grinete. Men foler ikke akkurat for aa jobbe videre for en kjede som behandler ansatte saa daarlig. I mine oyne er dette kvalmt gjort. Andre jeg kjenner som har mistet jobben paa samme grunnlag har fatt pengene sine og slippet aa bli plassert i gokk for aa faa utbetalt.
 8. Ikke noe alternativ jobb dessverre. Tragisk aa gaa uten penger til jeg faar ny jobb, men ser ut til det er saann det blir. Takk for svar.
 9. Jeg var kanskje litt rask med aa skrive traaden, men det er snakk om at selve plassen jeg jobbet paa ikke dro inn nok penger og at sjefene av kjedene valgte aa stenge butikken. Saa konkurs er vel kanskje ikke riktige ordet. Det er av ganske stor betydning (både praktisk og rettslig) om dette faktisk er en konkurs, eller "noe annet". Hvilken person (juridisk eller faktisk, altså hvem eller hvilket selskap) er oppført som arbeidsgiver i kontrakten din? Gresvig er selskapet. Fikk ikke noe forvarsel om at jeg mistet jobben, ble kalt inn til mote og fikk beskjed der. Ikke noe mer jobb etter den uka. Beskjeden om at det skulle flyttes for en periode, altsa i oppsigelsetiden, fikk jeg noen dager etter. Men pratet med sjefen naa og de sa hvis jeg ikke kunne mote, sa fikk jeg ikke pengene jeg skulle faa i oppsigelsetiden. 3 maaneder med lonn. Saa hvis jeg ikke moter faar jeg ingenting.. Daarlig gjort, foler jeg.
 10. Riktig. Tok sin tid, maa jeg si. Anbefales, forresten.
 11. Jeg var kanskje litt rask med aa skrive traaden, men det er snakk om at selve plassen jeg jobbet paa ikke dro inn nok penger og at sjefene av kjedene valgte aa stenge butikken. Saa konkurs er vel kanskje ikke riktige ordet.
 12. Filmtittelen er i bildet.
 13. ref http://www.magma.no/kan-sjefen-endre-stillingen-din Og da vil jeg enna ha krav paa oppsigelsepenger, eller hva. Eller blir det annerledes siden jeg "slutter" paa eget iniativ. Men ja, jeg kan slutte naa paa dagen eller, hvis jeg oppfattet dette riktig? Er ikke saa veldig god med dette, kunne onske jeg var. Hele greia stresser meg, vil jo heller finne ny jobb istedenfor aa surre med aa reise til en jobb jeg ikke vil paa. Og til dere som sier jeg er late, man up osv. Jeg kommer meg ikke ditt, det er problemet. Har allerede skrevet dette i forstepost. Gaar ingen busser ditt og jeg har ikke bil.
 14. Takk for det minste nyttige svaret i tråden. Idiotisk.
 15. Nei, dessverre. Lettere å se hvem det er nå, tipper jeg. Edit/Lite hint: Den er ikke så gammel som The Hustler, var vanlig at filmer hadde farge da denne ble produsert.
×
×
 • Create New...