Gå til innhold

cod 4 vs cod waw worldwide spillere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror nok ikke du kommer til å syntes det er for få spillere i noen av spillene. Cod WaW har utrolig mange spillere, og Cod4 kommer nok til å ha mye mer enn nok helt til MW2 kommer ut. Så ingen problem der.

 

Men en liten fordel til WaW kan jo være at de kanskje får flere maps, og kanskje noe mer updates (?), mens Infinity Ward konser bare på MW2, så blir ikke noe mer der i gården. Ikke det at Cod4 trenger noen fler updates, er jo et tilnærmet perfekt spill (bortsett fra det faktum at m-16 er litt for bra, og dermed noobenes favoritt).

Lenke til kommentar
(bortsett fra det faktum at m-16 er litt for bra, og dermed noobenes favoritt).

La meg gjette. Du er en "skilled" spiller, så derfor bruker du et våpen som gjør at du stiller svakere enn dine "noob"-fiender? Hah. M16 er litt overpowered - ja. Men det er slettes ikke noe noobete å bruke den. Noobete er å campe i et hjørne med P90 i hardcore hele matchen.

Lenke til kommentar
Noen flere maps hadde ikke skadet. M16 er ikke litt for bra, den kan bli brukt av alle. Å kalle det et noob-våpen blir bare teit :)

 

Hvis ett våpen er slik at alle velger det, for noe annet er å gimpe seg selv, så er det for kraftig :p Selv hater jeg P90 horer mer enn M16, mest fordi det er steady aim og spray and pray over hele fjøla med de.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...