Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

Huxley kommer til høsten tror jeg. Jeg tror og at det finnes en lignende tråd allerede, men sitter på en mobil, så vanskelig å copypaste.

Lenke til kommentar
WW2 Online Battlegroun Europe dette? Er det et "mmo"? hva er det som er forskjellen mellom dette og say Call of Duty:World at war/Battlefield 1942 bare i multiplayer?

 

Lager du en charachter som du konsekvent spiller med og får stats eller lignende? Fant lite, til intet info om dette der..

Spillet er ikke et RPG-spill på samme måte som WoW, LoTRO og lignende, men det er et MMOg (Massiv Multiplayer Online game). Altså mange (alle, i dette tilfellet) spiller på én server. Du tjener opp poeng som gjør at du kan spille med våpen/utstyr som krever høyere rank.

Lenke til kommentar

Emnetittelen er ikke beskrivende nok

 

Bruken av emnefeltet følger ikke våre retningslinjer for oppretting av emner. Vennligst gjør emnetittelen mer beskrivende for posten, slik at brukerne forstår hva emnet handler om før man klikker på den. En moderator vil måtte stenge tråden om dette ikke blir endret.

 

 

Rapporter tråden når dette er gjort slik at en moderator kan fjerne denne meldingen.

 

Reaksjoner på moderering skal taes på PM, ikke i tråden.

Lenke til kommentar

Tråden stenges siden trådstarter ikke fulgte tidligere oppfordring fra moderator om å endre emnetittel til å passe med våre retningslinjer for oppretting av tråder. En god emnetittel er viktig for at andre brukere skal forstå hva en tråd handler om før han klikker seg inn på den. Om trådstarter kommer opp med en bedre emnetittel kan han si fra til en moderator og gjenåpning vil bli vurdert.

 

Tråden stenges.

 

Reaksjoner på moderering taes på PM til moderatoren som postet denne meldingen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...