Gå til innhold

Battlefield: Bad Company 2.


Anbefalte innlegg

"Added weapon balance tweaks to a number of weapons"

WOOHOO!!! So long, M60 whores! :lol: Men seriøst, M60 var overpowered. Det går ikke ann å nekte for det. Antar såklart at de har nerfa den uten å ha prøvd den etter updaten da :rolleyes:

 

Og forresten: Jeg tror Activision kan lære en ting eller to av DICE når det kommer til å oppdatere spillene sine, gitt :p

Endret av Patrick1991
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trodde det var meningen jeg. De var jo helt waste å bruke siden man kun hadde en liten glippe, men det er jo bare bra :)

Hehe det fungerer nesten på HC da man trenger bare spraye men på normal hvor man må liksom sette en god del skudd i 10'rn så er det potte ræva. Glad de fiksa det :).

Lenke til kommentar

Eg forstår meg ikkje heilt på folk som seier at ein ikkje får points etter at ein er dau. Eg får nesten alltid det, men ikkje når det oppstår ein bug. Det er ikkje ofta, men det skjer. Eg sprenger ofta tanks med c4, som og dreper meg. Då får eg poeng. Eg har og fått poeng for AT mines mens eg var dau.

Lenke til kommentar

Yfel, har du faktisk sjekka på scoreboard etterpå at du har fått dei? Poenga teller alltid opp på skjermen, men er du død når dette skjer får du faktisk ikkje poenga! No kan eg kun uttale meg om 360-versjonen, men reknar med det er same på PC og PS3. Eg har mange gonger hatt tanks som har kjørt over mine miner når eg er død. Jo da, poenga summerar fint opp på skjermen mens eg velger kit eller respawn point, men dei dukkar aldri opp på scoreboard.

 

(Det same er ofte tilfelle i ein "duell" der begge to døyr. Du får kanskje poenga, men ofte berre eit kill utan poeng. Her er det vel lag som avgjer vil eg tru.)

 

 

Dette skal visst nok bli fiksa i R8 på PC i følge DICE, og sikkert i ein eller annan patch til konsollane.

 

"Ignorance is bliss" stemmer i alle fall VELDIG godt i denne samanhengen. Veldig irriterande å sjå ein haug med poeng du faktisk aldri får :p

Lenke til kommentar

Vel, det stemmer absolutt ikkje overeins med mine erfaringar. Eg aktiverer ein M-COM, og dør sekundar før den går av. No soup for me! Ingen poeng whatsoever. Ei mine eg har lagt ut tar ut ein tanks, igjen medan eg er død. Ingen poeng, men dei teller opp på skjermen allikevel.

 

I følge DICE var dette gjort for å forhindre "suicide bombers" (forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/968719-after-death.html), men no var det også nevnt at det skal bli "fiksa" i R8 som betyr at dei plutseleg ser på det som ein bug... rolleyes.gif

Lenke til kommentar

Jeg har observert dette mange ganger selv. Er jeg død, får jeg ikke poeng. Er på PS3.

 

Når jeg dreper noen "samtidig" som jeg dør selv, så får jeg poeng, men ikke alltid. Jeg antar jeg får poeng enten fordi jeg overlevde 0,1 sekund lengre enn han som døde, eller fordi nettverkskoden runder av pga. forskjeller i ping o.l. slik at den sier det var samtidig, selv om det i realiteten ikke var det (akkurat helt likt må jo være ganske sjeldent i grunn).

 

Når det gjelder å sprenge en stasjon, så får man poeng hvis man dør og rekker å respawne før den sprenger (slik at sjansen for å få de 100 poengene er ikke nødvendigvis ute bare fordi du døde).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...