Gå til innhold

Den kjære gull-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil uansett si at det er sykt mye lettere å få gull nå enn hva det var før. Før ved launch måtte vi slite for å få tak i epic lvl 60 mounts. Det var en utfordring i seg selv. Nå kan dere grinde mats 1 dag så har dere 5-10k gull og så kan dere kjøpe alt dere vil ha. Nei fytti katta, savner old school wow.

Lenke til kommentar
Godt poeng Zagbladet. Har skinning uansett. Hvordan er det hvis man har monopol på Sholo? :) Du kan jo skinne alt der uansett, men er mining jeg snakker om.

 

Jeg ser rundt 10-15% mindre profitt i Sholazar sammenlignet med Icecrown som miner. Sitter med en følelse av at det rett og slett er mange flere veins i Icecrown, og jeg har en mye mer smooth farmerute i Icecrown.

Lenke til kommentar

Er en del penger i lower level chanting mats, solgte 120 Vision Dust for 100G stack. Fant Pattern: White Bandit Mask på AH for 1g. Kjøpte Mageweave Cloth for 3g stack, kjøpte opp all cloth frem til pisen steg til 5-8g stack. Fant en tailor som hadde tid og DE. Fun fun. Er som sagt en del penger å tjene ved å legge ut mats til "riktige" tider.

 

F.eks jeg legger ut Runed Scarlet Ruby før jeg legger meg tirsdag for 120G, og penger i kassen når jeg logger på Onsdag. Selges vanligvis for 80~

 

Er det andre JC\BS\DE tips?

Lenke til kommentar

Kan forøvrig tipse dere som miner om en ting i Sholazar - levele engineering til 350; det er verdt hver gullmynt. Da kan du lage Zapthrottle Mote Extractor og Ultra-Spectropic Detection Goggles. Førstnevnte gir deg mulighet til å harveste gas clouds (gir Crystallized Earth, Air, etc). Brillene gjør at disse popper opp på minimapet. Farmet 2-3 timer i natt i Sholazar, og la ut ting på AH til rundt 2000 gull. Booster gull/hour ratioen ganske bra, og krever lite ekstra når du først kan bruke utstyret. I tillegg er det få som harvester disse, slik at du har dem relativt for deg selv. Noen timer så har du fine stacks med Eternal Fire og Eternal Earth særlig, og en del Eternal Air og Water. Voila så har du ekstra ting du kan selge, og mats for Titansteel burde være i boks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...