Gå til innhold

Tidenes spill-musikk! Hvilken opplevelse har det gitt deg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Musikken eg har mest tilknytninger til er nok fra Ocarina of Time, var heilt utrolig da! Og bringer meg tilbake til min galne spillmani i på N64 rett som det er. Selvfølgelig må eg bare trekke frem Banko & Kazooie her også :) I nyere tid har musikken fra Shadow of The Colossus bergtatt meg gang på gang, majestesisk,mystisk og sårt på en og samme tid. Halo serien har noen spor som virkelig trykker der det skal,når det skal! Metal Gear Solid spillene har også ein rekke uforglemmelige spor som bidrar sterkt til den allerede engasjerende historiformidlingen spillene byr på.

 

Andre titler verdt å nevne er Lost Odyssey,Eternal Sonata og Age of Conan. Sistnevnte har eg faktisk aldri spillt, men etter å ha hørt noen spor i den andre tråden inne på diskusjon.no..da var eg solgt.

Endret av Mala
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Age of Conan har veldig mye bra musikk. Ellers liker jeg også lydsporet til Little Big Planet veldig, veldig godt. Mange stemningsfulle og fine sanger der. Men den første sangen i et spill som jeg har fått dilla på, som jeg har hørt på time etter time, dag etter dag er Still Alive fra Portal. Noe av det mest geniale Valve noen gang har gjort. Liker også Rock Remixen, synes han som synger har fin stemme.

 

Må bare oppdatere denne litt. Jeg er også veldig glad i The Elder Scrolls-musikken, særlig Morrowind's theme. Har lært meg den på alt som kan krype og gå av instrumenter her i huset.

Lenke til kommentar

Beste musikk som musikk:

Age of Conan og Aquaria, helt klart.

 

Ellers, musikken som jeg husker best er fra Rayman på PlayStation, med hvalskrik i bakgrunnen og en god atmosfære (og såklart en skorpionboss), eller stedet hvor det er nordlys i bakgrunnen og idyllisk (husker dog ikke hvordan musikken gikk).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...