Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nesh - samme gamle. Doplanging, butikkran, jomfru-voldtekt. Neida, haha. Nei, faktisk ikke så mye. Har jobbet en gooooood del de siste månedene.

 

Enn med deg da? Resten av folket? Ser at jeg skal lete langt etter å være #1 på antall saklige innlegg ja. :lol:

 

PS: Hvorfor har du så få innlegg?

Lenke til kommentar

Vel du og mind stakk vel sånn ca i samme tidsrom. Ting ble litt trist en periode! Så kom det mange andre brukere og siden har vi i grunn blitt fler og fler. Men har spurt etter deg en gang i ny og ne! Savnet deg og dine innlegg:-)

Endret av Nøtte
Lenke til kommentar
Er vi fortsatt inne på sex? I så fall. Read:

 

Ikke helt ferdi men ^_^

 

 

Gamer.no – Ekte kjærlighet

Skjul

Laland satt hjemme og spilte Skate. I over et år hadde han gjort det. Han skatet rundt i sin egen lille by. På hoppene hoppet han høyt, veldig høyt. Han kom høyere enn månen! Å spille alene var moro syntes Laland. Men han hadde alltid lurt på hvordan det var å spille med noen andre. Kanskje klarte han å hoppe enda høyere om han spilte Skate sammen med noen? Det var derfor han hadde bestemt seg for å ta traktoren inn til storbyen for å møte drugiS. En entusiastisk gamer med vibrerende håndkontroll! ”Dette kommer til å bli artig,” tenkte Laland og smilte av ren glede.

 

Etter en lang kjøretur på traktoren var Laland endelig framme i Oslo. Laland ringte på døren til drugiS og drugiS åpnet. drugiS sto der som en engel i dørkarmen med den vibrerende håndkontrolleren sin. ”God morgen,” sa drugiS med et stort smil om munnen. Det var tydelig at begge to bare hadde spilt alene før, og at det å spille med noen andre var noe nytt og spennende for begge to.

 

De satte seg ned foran TV og åpnet discen i Xboxen. Laland satte Skatediscen i discetten og lukket igjen. Det å se discen smidig plassere seg godt til rette i xboxen fikk drugiS til å rope ut et lite klynk. Laland så på ham med sultne øyne. Ojojojoj, som de gledet seg til å spille. De koblet begge spakene til xboxen. Laland var sjalu på drugiS fordi han ikke hadde en vibrerende spake, men han ble fort glad da han fikk prøve spaken til drugiS. Laland syntes det var flott å kjenne spaken riste i hendene. Han mistet nesten kontrollen og spaken for ukontrollert gjennom hendene til Laland. Han ble klam i hendene, men drugiS sa at det ikke gjorde noe. Det var bare hyggelig å se at Laland likte spaken hans.

 

Både Laland og drugiS syntes Skate var et morsomt spill, men de ville også spille litt Gears of War. Laland skjøt drugiS med hagla. Hagleskuddet for gjennom drugiS som en illsint drage og drugiS klynket frodig på bakken. Laland sto over ham, og lurte på hva han skulle gjøre. Han tok opp Lanceren sin og skjøt stråle etter stråle mot drugiS. drugiS fikk ladningen midt i fjeset, og svelget kulene en etter en. Laland frydet seg ved synet av drugiS som lå på bakken og spiste kulene av hans store maskingevær, og til slutt var drugiS beseiret. Han lå på bakken, og Laland så ned på ham.

 

Genialt! Ta "sex"-delen ut av innlegget og så er vi inne på noe, lo godt når jeg leste - til tross for at jeg aldri har spilt Skate ^_^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...