Gå til innhold

Xbox 360 - Informasjon og diskusjonstråd


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg var stygt redd for at profilen til dama som er silver og som ikke har kjøpt noe til pre-rrod konsollen skulle miste alt innhold og spill, ble positivt overrasket at det virket selv om hennes profil aldri har kjøpt noe på den konsollen. Seff burde det være sånn, men ærlig talt så forventet jeg det ikke av MS. :)

Lenke til kommentar

Hei,

 

fikk i dag RROD når jeg satte inn et spill. Maksimalt krise selvfølgelig. Prøvde å koble fra hverandre alt, annet strømuttak osv, uten resultat. Lurte derfor på om Elkjøp ga ut låne-Xboxer eller om du får en ny en på stedet? Hva skal man eventuelt levere inn, er det snakk om kun konsollen eller alle kabler også?

 

PS: Har Elite, trodde ikke denne skulle kunne få RROD? :S

 

Takk for hjelp.

Lenke til kommentar

Du får nokk ikke noen lånekonsoll eller en ny på stedet, dessverre. Dette er ikke en sak Elkjøp selv tar seg av, de sender den videre til Microsoft. Det beste er egentlig å ringe Microsoft selv og selv sende den til dem i en pappeske de sender deg, men om du vil kan du ta det gjennom Elkjøp. Jeg gjorde det selv når Xboxen min ikke lenger ville lese DVD plater. Det tar nok litt lengre tid å gå gjennom dem, men det er ikke noe problem i seg selv.

 

Og ja, de skal bare ha selve konsollen. Harddisker og alt annet beholder du.

Lenke til kommentar

Forhåndsbestilte Bad company for lenge siden, dagen før det kom ut fikk jeg selvfølgelig RROD på min Elite konsoll. Trodde de hadde fikset dette på Elite men tok tydeligvis feil!

Har ringt MS og den var innenfor garantien. Det jeg lurte på var hvor lenge må jeg vente på denne esken jeg skal sende x-box`n i? Og hvor lenge må jeg vente for å få X-box tilbake?

 

Desperat!!

Lenke til kommentar

Om det er Elite eller ikkje har ikkje noko å seie, ikkje direkte i alle fall. Hardware-revisjon har derimot noko å seie. Den siste er Jasper, som i tillegg til å ha betrakteleg mindre sjanse for hardware-feil (RROD og E74 inkludert), også er betydelig meir stillegåande og bruker mindre straum. Dersom din er kjøpt seint i 2009 eller i år har du mest sannsynleg ein Jasper Elite.

 

Uansett, tippar det går ein 3-4 veker før du har boksen tilbake igjen mellow.gif

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...