Gå til innhold

Ekspresshjelp til kjøp av videokamera søkes!


Anbefalte innlegg

Hei venner. Jeg har blitt booket inn på langtur på fredagen og trenger et videokamera til å filme begivenhetene. Ergo har jeg hastverk fordi kameraet må handles inn innen torsdag kveld.

 

Jeg ble anbefalt Panasonic SD600 av en liksom-ekspert, men det var selvfølgelig utsolgt. Derfor tenkte jeg på Canon R205, som er en del billigere. Som dere skjønner er jeg ingen mester i faget, men jeg vil helst at det er en godkjent bildekvalitet, unngå mye støy uten å måtte kjøpe ekstra mikrofon og at det funker å leke seg med redigering i ettertid. Er dette et godt kjøp, eller har dere noen andre tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke på video tenker jeg, er sjeldent at de spørsmålene blir besvart.

 

Kjøpte selv Sony sin HDR-CX115 da elkjøp har dem på tilbud. Er fornøyd med den, liten og kompakt med bra vidvinkel (fin for trange rom). Men om den er bedre enn ditt forslag aner jeg ikke, selv om utsalgsprisen uten tilbud er den samme.

 

Det beste nattkameraet er det muligens ikke, men en har ingen problemer med å se hvem som er hvem i en film tatt om kvelden innendørs.

Lenke til kommentar

Jeg var på en guttetur i sommer og vi var veldig godt fornøyd med et Canon-kamera. Selv ved lav belysning innendørs ble kvaliteten godkjent. Skal ikke legge skjul på at det ble kornete, men langt mindre enn jeg hadde ventet for et kamera i denne prisklassen. Bildestabilisatoren er også meget god her.

 

Japan Photo har dette til en ok pris og du har muligens en butikk i nærheten som kan ha dette?

Evt kan det bestilles hos f.eks. MPX og enten hente det selv i Sandefjord eller få det fraktet til en hentebu hvis du bor i nærheten av en.

(Expert og Elkjøp har også liknende modeller i sortimentet sitt. HFM306 f.eks.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...