Gå til innhold

fake leg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, jeg syntes ikke det var så enkelt å se - i hvert fall ikke sånn i farta.

 

Det som derimot kommer til å røpe deg, er at du er 95 - og ikke 91. Det er som oftest en veldig stor forskjell med tanke på utseende. :)

jaj er vel greit nok med tanke på at det er tegna med tusj xD

Lenke til kommentar

Tror det vil fungere i en butikk hvor de ikke ser så nøye på verken deg eller legitimasjonen. Derimot, på de fleste utestedene jeg har vært på, så ser vaktene VELDIG godt på både bilde og tekst.

 

Det hjelper ikke at det står 91 på bildet når du faktisk ser ut som en 15-16 åring.

Lenke til kommentar

Folk med over gjennomsnittlig god kunnskap om hvordan falske leg ser ut, vil kunne avsløre ditt veldig enkelt, spesielt siden du ikke har et ordentlig bankkort som man får når man blir 18. Med blålys vil tusjen ses ganske lett. Utløpsdatoen er også veldig avslørende, da kort som oftest bare er gyldige i tre år. 20-åringer går som oftest ikke rundt med et kort som gikk ut på dato for fem år siden.

Hvis du virkelig vil prøve å bruke det, bør du pusse litt mer på kortet slik at det ser mer brukt ut, og kle deg voksent. Om jeg ikke tar helt feil har du skrapt en del på der hvor fødselsdatoen din skal være, som også er veldig avslørende.

 

Sannsynligheten for å bli avslørt er veldig stor i dette tilfellet, med mindre du ser veldig voksen ut.

Endret av logaritmemannen
Lenke til kommentar

hmm trenger noen meninger om mitt legg..

http://bildr.no/image/850232.jpeg

Er det lett å se at det er fake? og ikke tenk på skrape merker, skinner som sola : )

Det er skrapa fra 95 til 91.

 

Dokumentforfalskning er en ganske alvorlig forbrytelse hvis jeg husker rett, i forhold til mindre alvorlige forbrytelser som vold, nasking og sjikane.

 

 

Ettersom det er en frivillig dum gjerning gjort av dumme mennesker så fortjener du å bli tatt dersom du blir det. Håper du blir fornuftig nok i tide før du blir tatt :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...