Gå til innhold

"Cruise med min mor fra start til slutt" en rørende fortelling av en sann historie


  

12 stemmer

  1. 1. Bra eller Dårlig ?



Anbefalte innlegg

hei, jeg Tenkte jeg skulle fortelle om ferien min med min mor fra start til slutt.

og før jeg begynner vill jeg bare si dette er ikke et direkte "review".

men heller om grunn til ferien, åssen ferien opplevdes, og hva folk spurte meg mest

om etter jeg var ferdig med turen.

 

håper dere liker dette og kos dere med en liten sann historie.

 

 

1. Starten

Alt begynte med at når jeg var 10år gammel, så sa jeg til min mor "Mamma når du blir frisk og jeg blir stor nok, skal jeg ta deg med på ferie i syden. Og vi skal være på stranda og drikke paraplydrink" Helt ærlig viste jeg nok ikke hva en Paraplydrink egentlig var, men hadde sett på

tv at alle som var på ferie alltid hadde det så det måtte jo til.

 

Men grunn til at jeg nå sa dette var jo at jeg var redd for og miste min Mor.

Hun var jo mamman'en min og hva skulle jeg gjøre uten henne, for på dette stadiet så var min mor døds syk, hun hadde kreft i brystet og så liten som jeg var så viste jeg egentlig ikke helt hvor alvorlig dette var men innerst inne viste jeg at det var ille. og mamma skulle reise bort og kom kansje ikke tilbake til oss igjen.

 

og årene gikk og med tiden ble ikke dette glemt bort fra min side, min mor hadde nok regnet med at dette bare var noe en redd 10år gammel gutt hadde sagt dette. og som var redd for og miste sin mor.

 

Men når jeg så var 17år gammel og hadde fått min første jobb hos en bonde som het Dag.

fant jeg ut at det jeg tjente penger nok til og reise på en liten tur.

så jeg fortalte min mor dette at nå skulle jeg oppfylle mitt løfte om en tur til syden og paraplydrinken på stranda, jeg som aldri hadde vært på større turen enn en tur til danmark så var dette stort, og jeg gledet meg veldig til over dette, både at jeg kunne gi min mor en sann gave, men helt ærlig var dette en gave for oss begge.

når jeg fortalte min mor dette så var hun litt tilbake holden og hintet til at jeg ikke trengte det

og at det var mye penger for meg og sann, men hun så straks at jeg var fast bestemt og ingen i denne verden kunne ta fra meg denne gleden med og gi min mor en slik gave.

 

Så vi satt oss ned og snakket sammen om dette hva vi skulle finne på og slikt, og da sa min mor

noe hun ville angre på "det er du som bestemmer, Det er du som tar med meg så du som bestemmer"

dette var jo helt fint for meg og uka etter på dro vi sammen med på bennet reisebyråd på torvet i Halden.

 

Vi gikk inn og ble øyeblikkelig tatt godt hånd om, de spurte med en gang om hvor vi kunne tenke oss og reise, syden kom det med en gang ut av min munn. og hun viste oss masse forsjellige.

men ingenting falt i smak, det var lissom ikke det jeg ville. men i vinduet så hadde de en stor model av et cruise skip (freedom of the seas) som da var det største cruise skipet i verden.

og jeg tittet på den og sa " Jeg vill dra på den " og hun bak disken tittet litt rart bort på min mor og det eneste min mor sa " ikke se på meg det er han som betaler" jeg må ærlig si at jeg har ikke sett det fjeset på et menneske før, men det var kun en av mange ganger og komme i fremtiden.

så hun viste oss litt, men henviste oss til en annen veldig hyggelig dame som var cruise spesialisten dem's , og jo mere hun fortalte om servisen og opplevelsene jo mere ville jeg.

prisen var litt høyrere enn jeg først hadde planlagt så vi kunne ikke ta med en gang, så vi bestilte ca 300 Dager før vi skulle dra, vi bestilte cruise med balkong på dekk 6 cabin 6304.

 

de neste mnd'ene gikk med i planlegging og fantasering, og vi fortalte folk og det samme fjeset jeg først så på reise byrådet så jeg i dem også. alle var så overrasket over at en gutt på 17-18 år tok med sin mor på ferie slikt og betalt for alt. men ikke bare en ferie men et cruise i karibben.

og jeg hadde bestemt meg for og ikke spare på noe, på hver øy hadde jeg bestilt turer på øyene også. hotellet i Miami tok vi bare 2 netter.

 

nå var det ikke lenge til cruise startet, men kun en og en halv mnd før vi skulle dra døde min mormor / min mors mor. hun døde av hjerteinfarkt, jeg husker den dagen ennå, vi alle viste hun var syk og jeg hadde sagt til sjefen min (nå hadde jeg fått jobb nr 2 på Norske Skog Saugbrugs som elektriker lærling) at kunne hende jeg måtte dra fort fra jobb. så når den dagen kom husker jeg at jeg fikk en telefon fra min mor, mormor ligger for døden, jeg ville bare si hade, si jeg er gla i deg en siste gang, det var alt jeg ville, så jeg løp opp til garderoben bare hev av meg klærne og lot dem ligge, og hente bil nøklene og hev meg i en gammel volvo 240, den var aldri noe rask men den dagen kunne ingen ha stoppet den, jeg var hjemme på under 10 minutter jeg hadde lovet min mor at jeg skulle komme hjem så vi to kunne dra sammen inn, jeg spurte om og få kjøre bilen men jeg fikk et nei, min mor nektet meg og kjøre jeg var så sur og oppgitt jeg ville bare inn ditt og si hade, si jeg er glad i deg mormor. vi satt oss i bilen min mor hold fartsgrensen og litt til kanskje. men for meg føltes det ut som om kun kjøre en moped som var overlasta i en oppoverbakke og jeg måtte dytte, men jeg tror egentlig min mor allerede skjønte hva som hadde skjedd. vi kom inn til Fredrikstad sykehus og spurte etter mormor. vi ble sent inn på en vente rom sammen med resten av søsknene til min mor jeg skjønte det tårene kom. jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre jeg ville bare gjøre alt som var mulig for og kunne få henne tilbake. vi ble sent inn i grupper på 3-4 om gangen. det var for det beste det var ikke noe hastverk lenger. hun lå der så fredelig, vi alle viste hun var et bedre sted. å gud så vondt det gjorde, så vondt det fortsatt gjør og tenkte på det.

men turen var glemt og begravelsen kom

post-148202-0-49111700-1301422027_thumb.jpg

orka ikke jeg å tenke på turen lenger. det gjorde bare vondt og tenke. det føltes helt feil og tenke. begravelsen kom og turen nærmet seg. kun noen uker etter begravelsen skulle vi dra. men tiden kom og vi begge viste at hun ikke ville at noen av oss skulle

la det slå en stopper for ferien på noen måte, for var det en som gledet seg like mye som oss så var det mormor,

post-148202-0-08226100-1301421919_thumb.jpg

når jeg fortalt henne om turen var hun så glad på våre vegne, så isteden for 2stk'en på denne turen var det nå 3 stk. hun var ihvertfall med oss i våre tanker.

 

 

2. Turen starter

 

Endelige var dagen her. vi skulle til Gardermoen turen var endelig her. jeg var så utrolig lettet

Min mor var jo fortsatt ikke helt frisk så jeg hadde vært spent på om alt skulle gå bra med henne. men nå var alt klart ingenting kunne stoppe oss Miami neste.

klokken var 3 på natta da vi dro mot Gardermoen flyet vårt gikk kl 7 og vi måtte være der 2 timer før avreise, en siste sjekk, mastercard og pass var med og billetter var med det var alt vi egentlig trengte skulle vi ha glemt noe annet kunne vi bare kjøpe det. Min far kjører oss til gardermoen han hadde tatt seg fri fra jobben for å kjøre oss, jeg var så spent følelsene var på

top.

 

dette var første gang jeg var på en sann tur og jeg hadde aldri flydd i mitt liv, og første fly turen min var på først 7.5 time fra Gardermoen til New York så fra New York til Miami på 2,5 time.

Jeg husker den første gangen jeg satt meg i flyet vi hadde en jente ved siden av oss som hadde vindusplassen hun var trøtt så kun lokka foran vinduet,

post-148202-0-50451100-1301422247_thumb.jpg

men jeg spurte henne veldig pent på engelsk om hun kunne ha den opp for det var første gangen jeg skulle fly og jeg var veldig redd og spent.

hun var snill og lot det stå opp en stund til min store takknemelighet.

kort tid etter vi hadde kommet opp til høyden vi skulle var det frokost, og vi hadde en touch skjerm med masse filmer, spill, tv-serier og musikk. flyet var ikke stort, var 6 rader med setter og en midtgang. etter hvert som tiden gikk jo mere slappet jeg av, men hver gang flyet rista litt eller noe så sank hjerte mitt til bånd.

men de 7.5 timene gikk fort, jeg var så spent og jeg husker jeg duppet av lite grann og for en stunden husker jeg at jeg møtte mormor igjen hun ønsket oss lykke til på reisen og ba meg nytte hvert sekund, var sikkert bare en drøm men men føltes riktig. middagen kom og gikk, og så fikk vi masse skjemaer vi måtte fyllet ut før vi kom til USA, men det gikk greit jeg lurte mamma til og fylle dem ut for oss begge.

den lille tiden vi var i New York så kjøpte vi oss hamburger på McDonalds smake helt forferdelig.

det var min første smak på Amerikansk mat, og håpet neste forsøk var bedre.

neste stopp var jo miami vi landet og alt gikk egentlig helt greit for seg ikke noe hokuspokus.

 

vi tok jo taxi som var gammel og slitt uten settebelter, fra flyplassen til hotellet "Miami Resort and Spa" kjempe hyggelig sted, så fort vi kom inn på hotellet og jeg så senga sovnet jeg, var utslitt etter en lang reise, reisen fra vi sto opp til vi la oss tok ca 24timer.

 

Dag 1

post-148202-0-19980000-1301415560_thumb.jpg

Vi hadde en helt dag I Miami så mye vi kunne finne på men så liten tid. men dagen startet ihvertfall med frokost, vi hadde en kjempe hyggelig servitør som spurte oss ut masse om Norge og slikt, og vi skulle egentlig hente masse mat selv men han var så snill og hentet allt for oss.

 

etter dette gikk vi og tittet litt på stranda og slappet av i ca 1times tid før vi spurte consiergen om tips om hva vi kunne gjøre og da fortalt han om Everglads og at de kom og henta folk på hotellene så han ringte og bestilte for oss 100$ per stk.

 

I Everglads var det masse krokodiler og dyre liv kjempe fint sted, vi dro på en sann båt med stor propell bak kjempe gøy

post-148202-0-16875300-1301422141_thumb.jpg

men han som var guide'en var gal ! han spurte oss om vi ville gå ut i vannet og når alle bare så dumt på han gjorde han det selv.

post-148202-0-44151900-1301422360_thumb.jpg

jeg likte og holde bena mine innenfor båten mest for at jeg liker og ha ben. fyren overlevde vertfall den dagen også, men en erfaring rikere, vi var også på et show der dem hadde "alligator Wrestling" og en liten søtt alligator baby i hånda som dem tok opp i fjeset til eldre damer som hylte av skrekk,

post-148202-0-35101200-1301422469_thumb.jpg

til stor nytelse for meg og alle andre menn i nærheten. og hele greiene slutte med at vi fikk holde en alligator selv. halv voksen en med teip over munn, jeg spurte selvsagt om og ta bilde med den store men det turte dem ikke, skjønte ikke hvorfor. Vi kom tilbake på hotellet ved 7 tiden og jeg skulle bare legge meg en times tid for jeg hadde jetlag, jeg sov til dagen etter på jeg, min mor hadde prøvd og vekke meg for meninga var at vi skulle ut og spise ved et ekte amerikansk steak house.

 

Dag 2

Denne dagen her skulle vi vi på cruise på Liberty Of The Seas, det var mange på hotellet som skulle

på samme cruise og vi ble alle hentet med en buss på hotellet og kjørt til skipet. jeg følte meg like spent nå jeg som første gang jeg skulle fly, jeg hadde sett bilder og hørt fra folk på nettet hvor stor denne båten egentlig var men når jeg kom ditt så var jeg ikke skuffet den var så mye større en jeg hadde klart og forestille meg, må huske før dette hadde jeg kun tatt små skip mellom

norge, sverige, danmark og tyskland før dette så det var enorm for meg.

når vi gikk av bussen måtte vi fylle inne masse lapper og sann som skulle på bagasjen vår, vi kjønte ikke stort så jeg ha en fyr 20$ så ordnet han alt, hvem sier servisen er dårlig ? man må bare kunne snakke dems språk.

 

ombord stigninga gikk helt greit nokså enkelt fikk utdelt et seapass som lissom var alt du trengte om bord uansett hva man skulle ha det til man handla med det, kom inn på lugaren og inn på skipet.

 

første vi gjorde var og gå opp på dekk når vi kom på skipet,

post-148202-0-75034200-1301422659_thumb.jpg

og når jeg sier gå mener jeg ta heisen for det er 15 etasjer totalt på skipet.

 

og kort tid etter på gikk alarmen om at skipet sank men vi hadde fått beskjed om dette og det var kun en øvelse for alle passasjerene. selv om det føles litt gøy da. vi måtte gå på lugaren vår og hente rednings vest og så måtte vi gå til en fast satt plass vi hadde ved en livbåt. og jeg tuller ikke den liv båten er større en en strømstad-sandefjord båten. og det var mange av dem.

resten av dagen gikk til og se oss rundt og oppleve båten, jeg måtte prøve flow-rider'en og det beste var at jeg hadde den alene sammen med en pen instruktør som hver gang jeg tryna kom bort og

nesten trøsta meg og ba meg om å prøve på nytt. jeg hold på en time til jeg var mørbanka men vert det så utrolig søtt ho var så gjør jeg det om igjen jeg.

 

så kom middagen. en kjempe stor hall på 3 etasjer, veldig elegant vi hadde assistent Waiter, Waiter head Waiter. han siste sin jobb var og gå rundt og åpne vinflasker virka det som. men nydelig mat der må jeg bare si helt nydelig mat. men som første rett var det overraskelse fikk det aldri til og stemme med hva som sto på den menyen men det er jo gratis så hva er problemet. og vi måtte 2 par som kjempe hyggelige, de var et par eldre par. jeg var jo en gutt på 18 med tur med min mor så kunne jeg forvente meg og måte ungedom på en sann tur? nei det var ikke helt det. men jeg kose meg utrolig må jeg bare si, ikke noe og klage over. vi koste oss det så vi valget og spise middagen vår der hver kveld, rundt oss satt det bare nordmenn da, vi var samla i flertall virka det som, men av 4 tusen passasjere så var vi kun 100 nordmenn da.

 

etter nok en dag med mye nytt var hode mitt sliten og det var på tide og gå til lugaren.

i lugaren var det en bad, som var veldig moderne og fint, men helt grei plass, nesten romslig forhold til badet jeg var vant til. og et stort rom med to enkelt senger, en stol, speil og store skap plass. var ikke så veldig romslig men mere enn nok til å sove og slappe av der. balkongen var mamma veldig glad at vi hadde så hun kunne sitte ute og røyke å nytte solnedgangen som bare var helt nydelig.

 

og nå ligger jeg i senga mi og fryser litt for det var et tynt pledd og 18 varme grader inne og 30 på utsiden.

 

Dag 3

Dag 3 skjedde det ikke stort vi bare gikk rundt og tittet på alt båten hadde og tilby som vi i ettertid fant ut at var mye mere enn det vi var og så. denne dagen her skulle båten kun var på sjøen så var bare og slappe av, noe jeg var veldig flink til må jeg bare si, dem hadde en is-krem maskin på dekk som det bare var å gå og ta seg så mye man bare orker. og tro meg vi var innom den flere ganger under cruiset. og jeg fant ut at jeg kunne bruke 32$ og få drikke så mye brus jeg bare orket. og tro meg jeg hadde alltid brus må vel si at jeg elsket og bare kunne si hva jeg ville ha forskjellige steder selv om det var pizza, brus, ja all mat og drikke var helt gratis. denne turen her regnet jeg meg og legge på meg. men nei slikk gikk det ikke til merkelig nok.

dag 3 sluttet med galla middag der alle var veldig stivpyntet og teater

 

Dag 4

Denne dagen er la skipet til anker utenfor labadee som var en privat eid det av en halvøy der det kun kom inn turister fra skipene til RCCL. her hadde jeg bestilt først en tur på en liten strand som var vekk fra alle vi måtte ta båt for å komme ditt,

post-148202-0-07131600-1301422787_thumb.jpg

og det var verdt det for man slapp alle andre turister vi var 10-15 andre turister der som bare slappet av og det var folk som serverte oss drinker og slikt veldig behagelig må jeg bare si. for på stranda som var "graits" var det overbefolket kan man si og ikke verdt og være. og på tilbake turen så blåste det opp og begynnte og

reine. jeg hadde også bestilt tur med vannscooter til min mors skrekk, noe som gjorde hele greiene mye bedre og verdt pengene, men desverre hadde jeg glemt serfikatet mitt hjemme så jeg kunne ikke så vi bestilte om til parasailing. noe som virka og skremme meg mere enn min mor til min største iritasjon, men heldig vis for meg ble det avlyst pågrunnav dårlig vær det blåste for mye. og det var et helvetes marked der. det var så på klengene jeg kom meg nesten ikke i live ut derfra igjen de kom opp til deg og nesten tvang ting på deg, jeg ville jo kjøpe noe. men orker ikke med alt det styret der. for de var for pågående så jeg orket ikke og ville bare ut.

 

så etter dette var det bare og ta båten tilbake til skipet pga av skipet av ankeret litt vekk fra land for det var for stort.

ombord på båten planla jeg og mamma at siste dagen ombord skulle vi ha spa dag så vi gikk og bestilte det. og litt senere på dagen skulle min mor ned og spørre om noe jeg husker ikke helt hva. men jeg husker veldig tydelig en veldig irritert dame som kom tilbake på lugaren der jeg slappet av som jeg som sagt er veldig flink på. og hun så irritert over at han bak disken ikke lot henne snakke ferdig men heller bare maste om vilket land hun kom fra så kan kunne ordne en tolk.

 

så jeg måtte gå ned og få ordnet det. husker ennå ikke hva det var for noe, men man husker alltid en irritert dame, selv om det er kjæresten din, mor di, søstra di, eller en ukjent.

 

middagen kom igjen da, og vi spiste fortsatt med de hyggelige eldre parene, og nå var deres ny hobby og erte meg for at jeg ikke fikk drikke alkohol, og nei det var ikke på grunn av mamma sa nei, men for at de ikke ville servere meg noe..

 

så var det et show med det Osments brothers

post-148202-0-68553600-1301422892_thumb.jpg

om jeg husker helt riktig, greit show. men den som likte det best var jo så klart ho ved siden av meg for ho var jo på den alderen som faktisk husket dem, for oss litt yngre var det bare tre gamle men som drev og mobbet hverandre mens de sang noen sanger.

 

Dag 5

Dag fem var det Jamica som sto for tur, her skulle vi på elve-safari oppe i fjellene som var veldig behagelig må jeg si og jeg møte to amerikanere som hun ene var halv norsk vis nok så hun var veldig intresert i Norge da.

men når vi skulle av skipet var det fullstendig kaos og det var masse folk inni en liten terminal og alle prøve og finne frem til noe, var nesten bare flaks at vi fant frem. men når vi endelig fant gruppa vår så var det inn på en buss som hadde ac på fult var iskaldt. men slik var det på båten også. og virka nesten som en standard for alt der nede.

når vi endelig kom opp på fjellet så var det ut i en flyte ring og ligge der å slappe av resten av turen for vi skulle ikke padle for alle var knytt sammen og

post-148202-0-46584300-1301428514_thumb.jpg

guiden vår som måtte padle for her var det bare late amerikanere og en kim som slappet av, noe jeg er veldig flink til.

halvveis ned så kom vi til et et sted der de hadde et tøv utover vannet og det var så klart veldig

gøy guidene tok en og en av oss og ga oss fart som helvete og sendte oss ut over vannet mitt mål var og få mamma og alle andre våte noe jeg følte jeg klarte til en viss grad.

post-148202-0-02290000-1301429216_thumb.jpg

så var det bare og fortsette nedover. vi var der vel i 2-3 timer men alt føltes ut som 5 minutter må jeg bare si veldig skuffet over dette men slikk er det. buss turen tilbake til bussene våre var gøy det var en laste bil som hadde noen setter i seg og vi satt trangt, og her kunne du prøve og snakke uten og miste tunga så var man vel nesten flink men det gikk for det meste i latter.

 

men nok en dag på land var over og tilbake på båten, man merka ikke at man var på en båt virka mere som en liten by som endra seg litt og litt som dagene gikk.

 

men dagen slutte veldig likt som dagen før unntatt at nå hadde nordmennene kapra en bar'n som man kunne røyke i og dermed var det ditt meste parten gikk etter middagen, mens jeg gikk på kasino og kasta bort pengene der så var mor og snakket med di eldre.

 

Dag 6

Dag seks var det George Town som sto for tur, her hadde jeg bestilt at vi skulle bade med stingrays og så delfin show eller noe.

men denne dagen her startet også med at vi forsov oss pga av vekke mobilen til mamma ikke klarte og være her nede. så det ble veldig hast verk her men ikke noe farlig vi kom egentlig forsent men alt

annet var også forsinket så var ikke noe problem. eneste var at vi droppa frokost da.

men her var det også slik at skipet var ankeret utenfor, så vi måtte ta små båter til land og når jeg sier små så har dem en kapasitet til ca 300 personer hver.

når vi kom på land var det samme kaoset om og finne grupper og slikt selv om vi var allerede en gruppe ombord på båten for vi hadde møte plass der denne gangen. men det hadde begynnte og bli en vanne. så vi kom jo oss på en buss tilslutt der vi skulle videre innover til en annen del av øya så

vi kunne ta en mye mindre båt ut til stingrayene,

post-148202-0-48115400-1301423096_thumb.jpgpost-148202-0-92837000-1301428072_thumb.jpg

det var ca 150 stingrays fordelt på 1500 mennesker, jeg må ærlig si at det var for mye folk og stingrays og bade med min mor fikk full panikk og vill bare opp på båten igjen, jeg ble i vannet og tok noen undervanns bilder av det utrolig nydelige dyrene, så praktfulle og det var helt likt som det man så på tv må jeg ærlig si.

hadde det ikke vært for at jeg krasje med folk hver 5 sekund så hadde det vært helt nydelig.

 

men vi var der ikke så veldig lenge vi måtte videre for vi skulle jo se på delfiner og kose med dem. men vi ble litt irritert for vi ble lurt det var delfiner der men ikke som vi fikk leke med eller se, bare en butikk og noen papigøyer vi kunne holde det var jo litt gøy da.

 

når vi endelig kom tilbake så hadde vi tid til og kunne gå rundt og se lite grann, men varmen tok knekken på oss så vi dro tilbake til båten og slappet av det er jo tros alt ferie man må slappe av litt.

 

Dag 7

Denne dagen her var det Mexico som sto for tur, og i dag var det 8 timer vi skulle være i land.

så jeg hadde bestilt en tur til mayaruinene, og så til en stand der vi fikk servert mexicans mat, og jeg må med en gang si mexican'ere kan ikke lage mexican's mat smakte rart, men denne dagen her så var det også den varmeste dagen på hele turen vår det var 40 grader i skyggen.

 

Maya ruinene var helt nydelige må jeg rett og slett si, så godt bevart.

post-148202-0-73129900-1301428571_thumb.jpgpost-148202-0-70757400-1301428414_thumb.jpg

guiden hadde med seg forskjellige ting som salt korn, noe røde bær, og en blå stien som han forklarte var det mayaene var veldig flinke til og bruke da.

 

men den dagen var utrolig varm og det hadde dem vært flinke til og ta med i beregninga for de ga deg flasker med vann når man kom til bussen.

 

neste stopp var stranda og mat, maten var intresangt må vel være det riktige ordet, men mexikans gryte her hjemme smaker mye mye bedre. og så var det sole seg på stranda og slappe av min mor var først ute og bade hun koste seg som en liten unge, og de bølgene som kom innover var jo ikke små.

post-148202-0-69706600-1301428617_thumb.jpg

men eneste som var og klage på var den båten vi måtte ta fra øya cruise skipet la inntil og til fastlandet, innover spydde jeg, det var en stakkar som skulle på dass. men han ombestemte seg for jeg bare rev han ut når han prøvde og gå inn tok dassen for meg selv. og jeg var ikke alene om og spy det var mange, det verste var jo at vi måtte ta den tilbake igjen.

 

den kvelden når jeg spiste middag så var assisten waiter litt frekk på en hyggelig måte og ga meg sjokolade og vanilje is isteden for bare vanilje is for hun syntes jeg burde prøve noe annet også. var jo gøy det, men jeg var sjø syk for første gang på den turen og man kunne egentlig ikke føle at det store cruise skipet bevegde på seg men den kvelden kunne jeg det, så jeg gikk fra isen og la meg, dagen etter så ba hun veldig om unnskyldning og beklaget seg osv, men vi bare forklarte henne at jeg hadde vært syk, dagen før dette skjedde så hadde hun glemt og fylle opp brusen min så jeg måtte drikke vann, greit nok var ikke noe krise men jeg ville jo ha brusen min da, men når jeg kom dagen etter på så tok hun igjen for det, når jeg kom sto det en brus klar til meg, når den var halv full kom det et nytt glass, jeg prøvde og drikke fortere enn hun klarte og servere meg den kvelden men det gikk rett og slett ikke hun hadde dem på lager er jeg overbevist over.

 

men nå var hjemreisen begynte kan man si kun en dag igjen på skipet, noe så leit men siste dagen var det spa

 

Dag 8

Denne dagen her var det kunne og slappe av så jeg begynte med og ta skjegget mitt, men vent jeg er på ferie så jeg gjør ingenting selv, så jeg går ned til barberen og for han til og gjøre det.

post-148202-0-08768700-1301428479_thumb.jpg

og har man pengene til og er lat gjør det ! vert mye mere en 45$ kjempe varme håndkler rundt hode ditt fikk man og spa behandling, det tok ca 45 minutter men føltes som jeg hadde vært der i 2 minutter.

 

men så kom den ordentlige spa behandlinga for meg og min mor vi hadde bestilt sann stor pakke til 100$ stk og det var renn kos. og det verste var og jeg prøvde meg uansett hva man sa så var de enige med deg. så han fikk litt tips ekstra.

 

og nå var egentlig selve cruiset over så takk for at du orket og lese igjennom alt og holdt ut med meg og mine skrive feil, skriv gjerne din mening om dette.

 

post-148202-0-12474100-1301422558_thumb.jpg

 

takk for meg.

 

Bilder kommer

post-148202-0-51575600-1301422996_thumb.jpg

Endret av thekiwi
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trodde det skulle være en trist slutt, men heldigvis gikk det bra

 

Ja heldig vis :3 alle sammen nå er det lagt til mere bilder, ingen tekst er endret,

er det noe mere dere lurer på så kan jeg gjerne svare, det er mye jeg ikke har tatt med av den enkle

grunn av at det er allerede veldig langt.

 

takk for tilbakemeldinga håper på flere :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...