Gå til innhold

Skuespill i Media?


Admiral1

Anbefalte innlegg

http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2011/03/27/1301212801543_623.jpg

 

 

Hvem er denne mannen som er avbildet her? Jeg synes jeg har sett han avbildet veldig mange ganger. Jeg skjønner at Norsk media får alle nyhetene vidresendt via reuters, og at det derfor er en begrenset tilgang på nye bilder. Men hvem er mannen? Han poserer altid med den old-shcool lookin pistolen ( som sikkert bare er en signal pistol), han har altid hatten litt på snei, og han har håndjern i jakka. Han står også med hevet våpen og støtter seg på et tungt maskingæver.

 

Dette gjør han mens han viserfrem døde mennesker. Virker også som trusselbildet her er tilnærmet null, da det står en levende bilnk på høyresiden hans i refleksvest. Jeg synes nesten det er på grensen til plasering av "stereotyper" av media. Det vi får se bilde av er en eksentrisk og bevepnet opprører, som virker veldig karismatisk og er lett å gi sympati til.

 

link gjerne til flere bilder av han

Endret av Admiral1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så vidt jeg kan skjønne er alle bildene av den fyren tatt i samme "fotoshoot". Her:http://gfx.dagbladet.no/labrador/159/159602/15960241/jpg/active/978x.jpg er ett til.

 

Grunnen til at de bruker bilder av akkurat han:

1. det er skarpe og fine bilder

2. han ser ut som en "typisk opprører"

3. det er en voksen kar, han har kikkert, håndjern og signalpistol så jeg vil tippe på at han er offiser/leder/sjef for en større gruppe opprørere.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...