Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Han vil ikke møte meg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enten har han dårli selvtilit eller så kansje han er den typen som roter med fleire damer på en gang og muligens droppa deg pga det er for langt unna osv så tør han ikke å si det face too face..Altså man kan ikke stole på enhver i verden,men visst man ikke kan stole på hverandre er det jo ikke vits å fortsette og man finner fort ut om hun/han lurer han/henne så det der er berre bullshitt fra hannes side.Syns det ligger mer bak en det ser ut..

Lenke til kommentar

Virker som trådstarter er for ung til å kjøre til han da dette ikke er et alternativ i førsteposten en gang. Så kanskje han ser på aldersforskjellen som et problem?

 

Hvis ikke høres han ut som en sjenert person som er litt usikker på hva du kommer til å synes om han i virkeligheten. Kanskje han blir tryggere på seg selv om du forteller han at du ikke bryr deg om hvordan han ser ut i virkeligheten og at du bare vil møte han fordi han virker som en fantastisk person.

Lenke til kommentar

Virker som trådstarter er for ung til å kjøre til han da dette ikke er et alternativ i førsteposten en gang. Så kanskje han ser på aldersforskjellen som et problem?

 

Buss.

 

Selvfølgelig er buss et alternativ, men hvis hun er 15? 16? 17? og han over 20, så kan han se på alderen som et problem.

Lenke til kommentar

Bor du alene eller med foreldrene dine? Hvis du bor med foreldrene dine så foreslår jeg at du spør om han vil se en film hos deg på for eksempel fredag og at du er alene hjemme. Kanskje han er redd for å møte foreldrene dine på første "date".

 

Hvis du er sikker på at han er interessert så må du bare fortsette å invitere han hjem til deg så kommer han nok. Det kan virke som om han er litt usikker på seg selv, men innerst inne så vil han sikkert møte deg, så hvis du bare fortsetter å invitere han så tror jeg dette ordner seg. :)

Lenke til kommentar

Det med at jeg foreslår å møte han på en mer offentlig plass er jo meget uaktuelt, med tanke på for mange mil rundt her, er der ingenting sånt:p Er en tiny liten bygd, han bor i nabo-bygda fast. Men jobber med hytta som ligger midt imellom de her to bygdene..

 

Vel, jeg har bodd i en del småbygder, og selv de har kafeer, selv om kaffen smaker dritt. Er du virkelig sikker på at du har lyst til å møte han? Jeg tenker sånn at hvis man virkelig vil noe så får man det til istedet for å finne på unnskyldninger. Sitter du med ideen om at siden han er kar så er det han som burde komme til deg?

Lenke til kommentar

Hva er han intresset i? Hvis du finner ut hva han gjør på under fritiden sin, og viser interesse for det vil nok hans syn på deg fort forandres.

 

Du må ikke fokusere på om han tror du lurer han. Legg en enkel plan for det, som å spørre han ut på kino, middag, bowle eller noe lignene, så lenge du får vist din interesse får du nok fort vite om han liker deg eller ikke.

 

Spander gjerne middag på han! Da forstår han sikkert at du ikke skal lure han :)

 

Lykke til :))

Lenke til kommentar

Pga jag har vært oppi lignende opplegg der damer va i samme situasjon som han fyren du påstår er så feilfri.sjøl om du har møtt han og han muligens er den greiaste å sjenerte whatever snille folk kan også vær ubersmarte og lure oss oppi stry.for hadde han vært ærlig hadde han møtt deg å ikke kommet med fullt av unskyldninger på det ene og det andre.

Lenke til kommentar

At du faktisk sier i åpningsposten at du er "out of his league" og han er stygg og har ekstra kilo, så har han stor grunn til å ha dårlig selvtillitt, og ikke tørre å møte deg.

 

Men jeg regner med at du ikke har sagt til han at du vil møte han, samme hvordan han ser ut, og at du driter i at du er out of his league osv? :p

 

Han tenker nok "hvorfor vil HUN møte meg, når hun kan få hvem som helst?". Og er livredd for å bli såret om det skulle bli noe, og at han vet at du hele tiden kan gå fra han og finne deg en annen. Hans sjalusi kommer til å ta knekken på det meste.

 

Mitt råd er å ha tålmodighet og prøv å avtal en plass hvor han er komfortabel.

 

Tro meg, han vil nok treffe deg og

Endret av Tiugama Kaa
Lenke til kommentar

Syns det ligger mer bak en som Tiugama Kaa så pga jeg har endel venna som er sjenert og har sjekka litt mer ut før han har møtt damer pga han er så sjenert og har gått sakte fram og det har gått bra. Han også va redd for at dama han likte skulle snu når dei gjekk på date pga han hadde litt ekstra kilo og han meinte han ikke va pen nok at hun osv kunne fått seg noe mye bedre, men han tok sjangser for å vær så sjenert. han va sopass tøff at han møtte opp og ho bodde enda lengre unna en 7 mil.men han va tøff og tok sjangsen.

 

Da er temaet døddt Shawtey har sletta kommentarene sine!!

Endret av Cipther
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...