Gå til innhold

Ludo terningkast 6 får mnd.avgift, alternativer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har også fått en e-post fra LUDO angående mitt Ludo Gul abonnement som fra 1. april vil koste 69 kr/mnd. Dette er et abonnement jeg ikke bruker for øyeblikket så må da finne et abonnement uten fast månedspris. Noen som vet om hvilke som fortsatt vil ha 0 kr/mnd?

 

Tok et raskt søk på Telepriser og per i dag vil følgende abonnementer gi 0 kr dersom jeg har 1 samtale på 1 minutt i løpet av en måned.

 

Ludo mobil - Ludo terningkast 6

One Call - One Call Faktura

Tele2 - Tele2 Sheriff

 

Har i dag mitt hovedabonnement hos OneCall så dersom de fortsatt skal beholde abonnementsvilkårene på Faktura er nok det mitt valg,

Lenke til kommentar

Hehe. Flere som har fått mail ser jeg. Jeg gikk fra Tele 2 Sheriff til Ludo Terningkast 6 da det kom, pga det var (marginalt) billigere. Nå ser det ut som det blir tilbake til Sheriff ja.

 

Det sto så mye svada i den mailen så jeg bare skummet gjennom, men jeg forsto det sånn at dette er noe som bare gjelder Ludo og ikke kommer til å ramme Tele 2 Sheriff? Har ikke Ivar Vollvik slitt med å skaffe investorer? Kan jo ha noe med det å gjøre og...

Endret av fakefox
Lenke til kommentar

Blir nok OneCall Faktura på mitt abonnement nr 2 ser det ut som da. Like greit egentlig siden jeg har OneCall på hovedabonnementet mitt og er veldig fornøyd.

 

Prisendring for LUDO Gul:

 

Fra 1. april 2011 vil det bli innført en minimums faktura på kr. 69,-. (Endringen vil ikke ha noen betydning for deg som allerede mottar en månedlig faktura på kr 69 eller mer.). Endringen påvirker heller ikke dem som har datapakke med på abonnementet sitt.

Endret av Sveen
Lenke til kommentar

Jeg skiftet til Tele2 Sheriff nå, om jeg forstår det riktig så må man ringe for 125+59 kroner hver måned med terningkast 6 for at det skal lønne seg? Eller betaler man bare 59kr og får 125 å ringe for? Uansett er abonnementet helt useless nå, hele poenget var at man skulle slippe å betale noe om man ikke brukte noe, det var det jeg var ute etter, de 185k man fikk før var bare en bonus. Å sette minstepris på abonnementet tror jeg er skivebom...

Lenke til kommentar

Ser ikke ut som disse 59kr inkluderer tellerskritt. En må betale 59kr pr.mnd hvor en kan bruke 125kr gratis.

Så det er avgift og ikke minstefakturering.

 

Ser de skriver "Abonnement som er helt i toppen av telepriser.no for det som ringer lite eller middels!"

Ikke rart så lenge telepriser ikke er oppdatert på de nye vilkårene

Lenke til kommentar

Ser at noen her trekker inn Vollvik osv, men hvis jeg forstod mailen rett handler dette om en ufrivillig endring fra Ludo Mobil sin side? Og hvorfor skulle Tele2 kunne fortsette med sitt abonnement når Ludo Mobil hevder at det ikke lenger er lønnsomt?

 

Tror jeg venter litt før jeg bestemmer hva jeg skal bytte til.

Lenke til kommentar

Slik jeg leste e-posten så gikk det ut på at abonnementene til Ludo ikke lenger ville være lønnsomme etter endring fra Post- og Teletilsynet. De ser seg derfor nødt til å øke prisene. Om andre tilbydere også vil måtte gjøre det vil tiden vise.

 

Sender hvertfall over mitt for tiden ikke brukte telefonnummer til OneCall Faktura. Skulle de også innføre fast månedskostnad på alle abonnementer får jeg heller flytte det over til en treje tilbyder. Uansett gratis å flytte et telefonnummer fra en tilbyder til en annen.

Endret av Sveen
Lenke til kommentar

Hvis det er noen her som snakker Legalese, så hadde det vært fint om de kunne forklare de nøyaktige detaljene i eposten. :)

 

Her er det som i praksis betyr noe for kundene:

 

Dette medfører tap av termineringsinntekter* for oss. (*inntekter på inngående trafikk).

For å tilpasse oss til dette vedtaket ser vi oss dessverre nødt til å endre prisen på <Sett inn abonnement>, gjeldende fra 1. april 2011.

Lenke til kommentar

Utdrag fra mail:

 

"For Telenor, NetCom, Tele2 og Network Norway mener PT det er nødvendig å pålegge krav om ikke-diskriminering. Telenor og NetCom pålegges i tillegg å utarbeide og offentliggjøre standardtilbud. For Tele2, Network Norway, Ventelo, TDC og Mundio Mobile anser PT at offentliggjøring av selskapenes priser for terminering er tilstrekkelig.

Målsetningen for PTs regulering av mobiltermineringsprisene er at alle operatører skal ha effektive og symmetriske termineringspriser."

 

Det som står i rødt, betyr ikke det at disse operatørene har en slags tilstrekkelig *termineringspris*? Det vil si at disse operatørene ikke trenger å endre noe i abonnementene sine? Eller misforstår jeg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...