Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Blitt kjent med ei jente... :p


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da ser jeg ikke problemet

 

Ring henne og ta henne med på en kaffe

 

Men for all del, få frem at du er interessert i mer enn et vennskap, dere har allerede hatt en samtale som imo er for lang for en førstesamtale som ikke ledet til noe

Hvis dere har enda en slik "lang samtale" som ikke fører til noe så er det ikke usannsynlig at du blir friendzona

 

Hva slags kurs forresten ? Er det noe dere går på fremdeles ? Er det mange deltakere ? Kan det bli kleint om du blir skutt ned og dere må fortsette å kurse sammen i lengre tid ?

Lenke til kommentar

Vel, noen jenter tar det bare litt med ro og. Prøv å legg inn flere ess, og sikre deg interessen hennes.

 

Spør om hun vil finne på noe med deg, kino eller noe, etter kinoen, når dere har skilt lag(hvis du ikke blir med henne hjem da :D )så sender du en melding til henne, og skriver: "Så dette var den første daten :D ". Så skjønner hun hvertfall at du er int.

 

Era fin da?

Lenke til kommentar

Vel, historien ble noe anderledes, og ting gikk greit.

Vi gikk en lengre tur, utpå kvelden. Jeg startet kjapt med å fortelle hvordan jeg følte, hva som gjorde at jeg likte henne. Hun så ganske stum ut når jeg dro det frem, men litt av et smil (=

Det gikk greit, men hun fortalte meg at hun ikke var ute etter et forhold nå, og holder seg heller unna gutter en periode. Jeg kan ikke dømme henne for det! Kom jo selvfølgelig frem med at vi ikke kjenner hverandre en gang.. Det er jo så sant som det kan bli.

 

Vi fortsatte å gå en lang tur, ble en trivelig kveld sammen :)

 

Jeg skal no tenke litt videre, gi meg selv tid til å "analysere" situasjonen.. Men, kommer nok frem til at det ikke er noe håp her :)

Lite håp, ja.

 

Du hadde noen bra tanker i førsteposten din. Det funker aldri å fortelle ei jente at du liker henne (med mindre dere er 10, eller hun har en fetish for duster uten sosial intelligens..). Riktig måte er å ta på henne. Google etter "kino+touch", så finner du masse bra.

 

Sannsynligvis hadde du alt ødelagt sjansene dine etter første møte. Flere timer uten masse flørting gjør dere til venner, og da er det vanskelig å komme noen vei.

 

Sats på å beholde henne som venn hvis du ikke har skremt henne bort, og overtal henne til å lære deg å flørte. Greit med noen å øve på når du har lest litt om kino. ;)

Endret av Frank2004
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Frank2004 nailet det meste ned, egentlig.

 

Det å fysisk vise interesse fra starten er HELT ESSENSIELT, det er alfa og omega. Når du først begår den tabben og skjønner hvorfor, så vil du aldri gjøre den igjen. Jeg vil tippe at du har ca. 30 minutter på deg fra du møter en person til du MÅ ha eskalert fysisk (KINO).

 

Det å ut av det blå fortelle hva du føler uten å ha gjort noe ovenfor er suicide - det skjer bare på film. Sorry.

 

Absolutt ALT håp er ikke ute, men jeg greier ikke se hvordan du skal løse dette. Besides, ingen jenter holder seg unna gutter en periode, det er dessverre det vanligste rejection-trikset i boka til jenter. Dersom Mr. Right Guy dukker opp så vil hun ikke bare "jaja, leit at Brad Pitt dukka opp, jeg som nå har bestemt meg for å holde meg unna gutter!"

 

In short; det å snakke om følelser før du har eskalert fysisk er som å satse på tabelljumboen i afghansk 8. divisjon i landhockey. Det kan skje at du én eller annen gang får inn et treff, men let's face it; it's not happening.

Endret av Bandidos-Pelle
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Haha, godt å høre! Og jeg hadde vel egentlig regnet med det :b

Men, da er jeg noen hakk klokere, og er vel bare å se videre! Jeg skal huske det dere sier! Dat var mye gode råd å få her. Skulle vist litt mer før jeg kastet meg på :)

 

Besides, ingen jenter holder seg unna gutter en periode, det er dessverre det vanligste rejection-trikset i boka til jenter. Dersom Mr. Right Guy dukker opp så vil hun ikke bare "jaja, leit at Brad Pitt dukka opp, jeg som nå har bestemt meg for å holde meg unna gutter!"

Da er den saken løst, og jeg kunne egentlig ha tenk meg til det, om jeg bare hadde tenkt.

 

Takker (=

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...