Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Utro kjæreste


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er en gutt på 18 år som har vært sammen med en jente i snart 3 år nå.

 

Vi har hatt en fint forhold hele tiden helt til 30. nov 2010. Da jeg snakket med en annen jente på facebook og som kjæresten min så. I den samtalen hadde jeg kalt hun andre jenten for pus og spurt om vi skulle "kose" Men alt var på tull, og enhver som hadde lest samtalen hadde skjønt at det var tull. Og jeg har aldri noensinne gjort noe med denne jenten.

Men ihvertfall så endte det med at kjæresten min dumpet meg fordi jeg ville ikke at hun skulle la det gå utover denne jenten jeg snakket med, når det var jeg som hadde skrevet tingene og ikke omvendt.

 

Men så 6.des reiste meg og damen til Praha i 4 dager med hennes familie. Der ble vi venner på flyet og vi ble sammen igjen. Men alle vennene hennes rådet hun om å dumpe meg, noe som gjorde valget hennes enda vanskeligere.

 

Vi ble sammen igjen og slo opp, og ble sammen og slo opp i periode. Noe krangling her og der. Men alt i alt så var vi sammen igjen.

 

Så en eller annen gang i Januar så skulle hun har forspill. Der viste det seg at hun hadde kysset 2 kanskje 3 gutter, og dette fikk jeg høre av min søster og en venn av meg som var der. Kjæresten min ringte også og fortalte hva som hadde skjedd. Dagen etter dumpet jeg henne over sms for jeg ble så slått ut, og hadde ikke lyst å se henne igjen. Senere på dagen kom hun hjem til meg for å snakke om det og der kom tårene i full fart. Hun gren kjempe lenge. Da sa jeg til hun at vi kunne være gode venner og så se hvordan ting ville bli fremover, fordi vi hadde bestilt en tur til USA der hun skal være med.

Så fra den gangen har hun vært med meg masse og vi har vært gode venner (nesten kjærester) fordi jeg ikke klarte å gjøre det fullstendig slutt med henne. Jeg sa jeg ville prøve på nytt og jeg hadde ikke lyst å miste henne.

Hun sendte lange sms'er om hvordan hun elsket meg og vi skulle bli voksen sammen og vi var ment for hverandre.

 

Men så 3. feb skulle hun på byn, og før hun dro hadde hun sagt til meg at hun ikke kom til å gjøre noe dumt selv om hun var singel. Jeg håpte jo selvfølgelig at hun ikke at hun kom til å gjøre noe dumt. Jeg visste at hun hadde en liten ting for en av guttene som hun skulle møte. Så jeg sendte en mld til hun og spurte om hun hadde gjort noe dumt. Og da fikk jeg svar: "Nå er det ihvertfall slutt." Det viste seg at hun hadde klint med denne fyren hele kvelden og de hadde klådd på hverandre. Jeg ringte henne men hun gadd ikke å ta tlf. Så sa hun at vi ikke var sammen så hvorfor skulle jeg bli sint?

Uansett nå sitter jeg her og ikke vet hva jeg skal gjøre. jeg har ikke lyst å miste henne for jeg elsker hun. Men det er ikke lett å glemme det. De hadde ikke sex eller noe (så langt jeg vet)

Jeg har fått råd av veldig mange om å bare fortsette videre og å glemme hun, det vil jeg svært gjerne, men sånn situasjonen ser ut nå, virker det som det er umulig. Hun har fortsatt lyst å ha kontakt med han fyren og hun skal være med han fremover og se hvordan det utvikler seg mellom dem.

Jeg måtte bare få dette ut og lurer på om dere har noen råd eller tips..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært innom en veldig lik situasjon.

Og jeg råder deg til å gå videre!

Det er greit å elske en person som jeg tror du gjør, men hvis hun har vært utro og ihvertfall fortsetter å skal gå ut med han, så er det ikke noe å hente.

Hun sa jo selv at dere skulle bli gamle etc.. Hvis hun hadde ment det, ville hun jo ikke gått rett til en annen person så lett.

 

Men gjør som ditt hjerte føler/tåler :)

Lenke til kommentar

Hei. Vel. Hele rota til alt var vel strengt tatt deg. Tingen er at du ikke burde ha den samtalen med hun jenta på Facebook eller hvor det var. Du vet at hvis rette personen ser sånn, så kan det godt missforståes, selv om du kanskje mener at det er bare tull. Man bør være forsiktig med slike ting. Så kanskje hun gjorde det mot deg fordi at hun ville gjøre deg sjalu?

Men da kan jo begge to lure på om dere kan stole på hverandre mer siden at det har skjedd litt dumme ting mellom dere.

Så om det ikke er for seint så synes jeg at dere skal snakke sammen. Og for guds skyld så håper jeg du har lært så, hvis dere blir sammen igjen så gjør du ikke samme taben igjen.

 

 

 

Lykke til.

 

 

Hilsen. wil.

Lenke til kommentar

Du gjør det enklere for deg selv om du bare kutter alle bånd til henne, samme hvor glad du mener at du er i henne. Hun respekterer deg ikke, og da har dere et elendig utgangspunkt for et vennskap. Det er jo opplagt at det ikke går an å være kjæreste med henne, men vennskap funker nok også dårlig.

Endret av Lekr
Lenke til kommentar

Mange takk for alle svar!

 

Jeg har begynt den tunge prosessen med å komme over henne nå, selv om det er vanskelig.

Hun går på skolen min og han går også på skolen min.

Heldigvis fortalte hun meg at de to ikke lenger skal holde på med hverandre. Dette er fordi eksen hans vil ha han tilbake, og han fortsatt har følelser for henne.

 

Hun fortalte meg at de to hadde hatt sex når de var på fest sammen på lørdag, så det såret skikkelig mye å få vite at eksen min hadde sex med en annen gutt 2 dager etter jeg dumpet henne for godt.

Men når jeg prøver å komme over henne tenker jeg på hva hun har gjort mot meg og hvordan hun såret meg, så hjelper det meg. Hun var også veldig frekk mot meg fra perioden jeg dumpet henne (torsdag) og til mandag. Hun sa ting til meg med hensikt i å såre meg. Dette skjønner jeg ikke hvorfor, men hjelper meg til å komme over hun..

Lenke til kommentar

tingen er den at hun ofte har hatt lyst å være singel. Hun er drit pen og veldig mange gutter er gal etter hun. Men fordi hun var sammen med meg kunne hun ikke gjøre noe, og merkelig nok har hun alltid vært trofast mot meg, selv om det har vært mange ganger hun kunne vært utro. Det jeg tenker er at hun nå skal utforske så mye som mulig og nyte singel livet..

Da får hun heller gjøre det og nyte livet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...