Gå til innhold

Crysis 2 - Diskusjon - Release 24. Mars


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor har de ikke med 470 i testen?

Hvorfor skulle de?

Det later til at de tar med de tre mest populære kortene fra de tre tidligere serien, og de nyeste modellene som er på markedet idag. En ganske grei representasjon med andre ord.

Denne (betalte*hosthost*) testen gir kun en indikasjon så en vet hva en kan forvente.

Lenke til kommentar

får fortsatt ikke logget inn jeg.. Aner ikke hvorfor, men kommer opp ett eller annet om at den ikke kan koble til multiplayer.. irriterer meg at jeg ikke får spilt enda.

Vel, det har ikke fungert å spille siden releasedatoen (altså for to dager siden). Prøvde du det ikke da, var du for seint ute. Igår fikk man logga på, men ingen servere fungerte. Idag kommer man ikke engang til menyen, som du ser. Temmelig tragisk måte å vise fram et spill på, når det kun fungerer én dag...Da er man ikke akkurat forberedt.

Lenke til kommentar

jeg prøvde for 2 dager siden ja, prøvde igår og idag. for 2 dager siden fikk jeg ikke laget account, igår når jeg prøvde å lage en anen account fikk jeg beskjed om at mailadressen min var i bruk så da brukte jeg den andre, har registrert, men nå får jeg ikke logget inn, eller får logget inn, men får ikke koblet til multiplayer.. Får håpe de får ordnet det snart..

Lenke til kommentar

hvor tror du gtx 470 hadde vært i testen om den hadde vært med?

Nå har ikke jeg god kontroll på forskjellige grafikkort, men om jeg skulle tippe utifra det lille jeg vet vil et 470 gi en ca like stor økning fra 460 som 570 gir fra 560. Som sagt, det er en veldig generell indikasjon på hva en kan forvente.

 

Det tyder på at DX11 ikke vil være med i lanseringen av spillet. Nok en grunn til å ikke kjøpe dette. I tillegg til DLC og DRM, så er det garantert å vente på et salg og GOTY eller noe som inkluderer alle DLC på et salg :) .

 

Homefront er hvor lommeboka peker nå.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Fikk sure oppstøt når jeg så nvidia-logoen poppe opp ved start, da vet jeg at det blir problemer med mitt 4870x2. Heldigvis ble det ikke like ille som bl.a. Borderlands.

 

Innimellom, virker som det er helt tilfeldig, stopper spillet opp i 5-10 sekunder, skjermen blir svart også er spillet i gang igjen. Problemet er at siden jeg kjører lyd over HDMI forsvinner denne. Ingen annen råd enn å restarte spillet.

 

Og ja, jeg har nyeste driver.

Lenke til kommentar

Hardware:

 

Asus P5P41C hovedkort

Intel Core 2 Quad Q9650

AMD XFX 5770 1GB GDDR5

Chieftec NTRO85+ (750w)

TwinX 4GB DDR2 RAM

Noctua NH-D14 Luft CPU kjøler

Western Digital Cavier Green 1,5TB HDD

 

Average FPS: 29

Graphics Settings: Hardcore

Screen Resolution: 1920x1080

V-Sync: Off

 

Er ikke 29 fps med alt på maks litt vel mye?

Endret av Romis
Lenke til kommentar

Ja, crysis 2 hadde jo en konge singelplayer, syns den var lang også i forhold til mange andre fps der ute :) God historie med mange epic moments. Grafikken er i hvertfall utrolig bra til å være basert på DirectX 9, her har de fått til mye!! :) Gleder meg til DirectX 11 patchen.

 

Kjører 1920x1080 med alt av instillinger på det høyeste(husker ikke hva de heter) og det går smoooth.. Kunne ikke det med Crysis 1 selvom jeg har en ganske heftig rigg :p

 

Go crytek! :D Kjempespill!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Crysis1 er jo mye mer krevende en 2ærn :p

 

Du og du, du har ikke skjønt det?

Akkurat nå spiller du i Dx9.0, mens Crysis 1 hadde Dx10. I tillegg til det er Crysis 2 mye bedre egnet til forskjellige hardware enn det Crysis 1 var. Hva er det ordet jeg er ute etter? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...