Gå til innhold

Bevis for at jødene står bak "multikulturen" i Norge.


pk2010

Anbefalte innlegg

Haha, dette er så drit bra, Belz sier Rothchild er verdens rikeste, vi gir KILDER på at han ikke er det, da er svaret å jo jøder styrer kildene så de er ikke pålitlige, fyfaen for et sirkel argument. Da er det jo ikke noe vist å diskutere i det hele tatt, fordi hver gang vi kommer med beviser som motbeviser dine sykte jævlige teorier, er det bare jødene som har faket bevisene.

Endret av Gunfreak
  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan kan du forholde deg til en tekst som den på førstesiden? Innser du ikke hvor mange feil det er i den? Ser du ikke alle de ville påstandene?

 

Hvilke feil og hvilke ville påstander sikter du til?

 

Jeg har tatt opp flere av dem i 2-3 innlegg. Men den tilnærmingen av England som visstnok ble foretatt av jøder som hadde som hensikt å få Amerika inn i krigen i bytte mot Palestina... Den tar fan meg kaka. Og kanskje den forvridde framstillingen av den russiske revolusjonen.

 

Irriterende at du later til å ikke vite at innleggene mine om innholdet du postet eksisterer engang.

Lenke til kommentar

Hate is a harsh word. As the counterpoint to love, hate reigns supreme among those emotions that the faith traditions seek to expunge from the human heart.

 

Hate we're told is the face of evil seen in plumes of smoke and ash on 911 and the Holocaust. Yet hate also serves a purpose for those adept at catalyzing conflicts.

 

In the aftermath of that horrific event, hate we're assured is a desired emotional state. Yet induced hate led us into two unwinnable wars. Hate may yet take us into Iran. Or Pakistan. That hate is also bankrupting us both financially and psychologically.

 

This 4-part series identifies those who induce us to hate-and describes how.

 

http://www.youtube.com/watch?v=UfZ72dKCPyg&feature=channel_video_title

 

http://www.youtube.com/watch?v=grTKpJ7dxhI&feature=relmfu

 

http://www.youtube.com/watch?v=McM7cwdlkfs&feature=relmfu

 

http://www.youtube.com/watch?v=eOIx2tuFHtE&feature=relmfu

  • Liker 1
Lenke til kommentar

den tilnærmingen av England som visstnok ble foretatt av jøder som hadde som hensikt å få Amerika inn i krigen i bytte mot Palestina... Den tar fan meg kaka.

 

Hva har du å si om Balfour-deklarasjonen?

 

balfour.gif

 

Og kanskje den forvridde framstillingen av den russiske revolusjonen.

 

For meg er det mye som tyder på at jøder spilte en sentral rolle i den russiske revolusjonen og senere i det sovjetiske maktapparatet.

 

Allikevel er ikke dette hovedsaken for meg i denne sammenhengen. Hovedsaken for meg er at det egentlig ikke var en revolusjon, men et maktkupp. Den lille og obskure grupperingen som kaltes bolsjevikene gjorde dette kuppet i samarbeid med den velfinansierte Lenin og hans kumpaner.

 

Noe hadde garantert skjedd uten Lenin, og uten bolsjevikene, også. Russland var langt nede i do av flere gode grunner og alle var misfornøyde med det gamle styret og ville ha forandring.

 

Hvordan vil du fremstille den russiske revolusjonen?

 

Ang. begge disse sakene anbefaler jeg også den ganske upolitiske dokumentaren The Money Masters. Har du sett den? Du finner den på youtube/google video.

Endret av BelzeBob
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror igrunn at pk2010 og Shabbos Goy er samme person, jeg. I og med at Shabbos Goy ble medlem i går, og både pk2010 og Shabbos Goy bruker uttrykket "Sjøsprøyt", for å svare på argumenter (som forsåvidt ikke er et ord man hører så ofte). Begge "argumenterer" på samme usaklige vis, ved å legge opp videoer fra youtube av folk som er like forvirret som ham selv.

Hvis dette er tilfelle, så er det en tåpelig måte å få støtte i sin sak på.

 

Du konstruerer fantasier i hodet ditt for å rettferdiggjøre ditt synsbilde, men beskylder samtidig oss andre for å gjøre det samme, fordi vi ikke aksepterer "beviset" du presenterer for oss. Du legger bland annet ut en video av David Duke som forteller at Affirmative Action er rasisme mot hvite. David Duke er tidligere leder av Ku Klux Klan, og til likhet med deg driver han kun med spekulasjon, og har ingen håndfaste beviser. Det er ikke nødvendigvis sant fordi du mener det er slik. Man kan argumentere for at Affirmative Action er galt, men rasisme er det nå ihvertfall ikke, ettersom rasisme bygger på fordommer mot en etnisk gruppe. Du kan altså argumentere for at det er diskriminerende, men ikke rasistisk. Det er idioter som kommer med tankeløse utsagn, uten å vise til noen håndfaste bevis. Det jeg ikke skjønner er hvordan du tar dette som sannhet sånn rett uten videre. Skal det ikke mer til for deg enn at en person på en skjerm uttaler noe?

 

Du skriver samme hva du legger frem ville det ikke være nok. Det er bare tull. Hvis du legger frem slike spekulasjonsvideoer, så er det en selvfølge at ingen vil ta deg seriøst. Hvis du derimot hadde lagt frem bevis (som det i tittelen står at du har) i form at f.eks. dokumenter, korrespondanse e.l. fra denne nye verdensordenen din, eller hva som helst laget av dem som omtaler planene deres for å ta over verden, så hadde vi nok brydd oss om hva du har å si. Beviset skal være utvetydig, ikke åpent for tolkning, slik som bildet du viser til i første post.

 

Sånn, da får du bare sette i gang å innhente disse bevisene, og så skal jeg sitte dønn seriøst å høre på deg når du legger dem frem.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Shabbos

 

Kom med litt dokumentasjon om disse jødene som styrer Norge.

 

Navn + funksjoner + tilknytning til organisasjoner osv.

Jeg skal se hva mere jeg greier å grave frem, her er litt om de som styrer oljefondet vårt.

 

http://e24.no/jobb/article3582199.ece

 

Oljefondtoppene Stephen A. Hirsch og Jessica Irschick er trolig de best betalte ansatte i norsk offentlig sektor, skriver Dagens Næringsliv (DN).

Lenke til kommentar

Vel, de er ikke de eneste. Stoltenberg er jøde, Kona hans likeså, Gahr Støre er tvilsom (for å si det mildt), Dørum er også av jødisk blod, er nok mange flere i departementene rundt om som har jødisk blod i seg iallfall når man ser på deres handlinger så er det betimelig å tro det.

 

Anniken "vi er alle minoriteter" Huitfeldt får også alarmklokkene mine til å ringe.

Lenke til kommentar

1208851050378_38.jpg

 

TRE GENERASJONER: Statsminister Jens Stoltenberg besøkte byen bestefaren hans satt i fangeleir under 2.verdenskrig og hvor det ble åpnet krigsfangemuseum i fjor sommer. Sammen med ham var krigsveteran Bjørn Egge, sønnen Axel Stoltenberg og faren Thorvald Stoltenberg.

 

-----

 

Hvorfor satt han i fangeleir? kanskje han hadde en j i passet sitt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...