Gå til innhold

THE THRILL OF A KILL - trailer


Anbefalte innlegg

Undertegnede er i ferd med å fullføre produksjonen av en lavbudsjettshorrorfilm, ved navn THE THRILL OF A KILL. Satser på å ha filmen ute på DVD iløpet av første halvår 2011.

 

Dette er en slasher/exploitation-film, laget for de som liker slike filmer, så for dere som trives best med tunge dramaer eller lettbente komedier, så er nok ikke dette noe for dere..

 

Traileren inneholder noen sterke scener, så da er dere advart, he he! :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=Xad7zmCHMA0

 

For alle dere som liker skrekk, så håper jeg dere synes at dette ser interessant ut. Det er uansett veldig langt mellom "fullblods" spillefilmer, laget på ekstremt små budsjetter. Tror vel kostnadene til denne filmen så langt er på knappe kr 30 000,-... hvilket er som skillemynt å regne i filmsammenheng. MEN, vi er entusiaster og ivrige filmmakere, så vi prøver å gjøre det beste ut av pengene. :)

 

Enjoy! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for tilbakemeldinger Upsidian og Merko! :)

 

Upsidian: Det er litt usikkert enda. Jeg har vært i kontakt med et par distribusjonsselskaper og de var interessert i å se filmen når den er ferdig, så får vi se om de er interesserte i å distribuere den. Da kommer den i såfall rundt omkring i de fleste butikker. Alternativt, hvis vi ikke får distribuert den via større distribusjonsselskaper, så trykker vi den opp på DVD og selger den selv. Da vil den bli til salgs via nettsida vår, og muligens også i utvalgte butikker/nettbutikker. Men jeg kommer tilbake med mer info. senere, når jeg vet mer om akkurat dette.

 

Merko: Nei, vi har ikke brukt noe dyrt utstyr. Dette er en entusiastproduksjon, og vi har således bare brukt kamerautstyr som vi hadde fra før. Ikke noe dyre saker, men det blir godt nok for en DVD-utgivelse. Det er utrolig hva litt fargekorrigering gjør med materialet, og Magic Bullet Looks (program for fargekorrigering), har masse muligheter, slik at film som er skutt på video, nesten kan få en "ekte filmlook". :)

Lenke til kommentar

Narsissisten: He he, ja - det ER jo "hjemmelaga", og det ER en del skrekk og gørr. :) Filmen er i første omgang lagd for de som er horrorfans og liker slashere/exploitation-filmer, og DET gjør jo ikke alle, noe jeg selvfølgelig har full respekt for. Men hyggelig du allikevel synes det ser bra ut. Det er ihvertfall en ENORM jobb å lage langfilm på et "skolissebudsjett", og man har ingen muligheter for å få til alt slik man kunne ønske det. Men det er bare å gjøre så godt man kan, og så får man være fornøyd med det slik det blir. :)

Lenke til kommentar

Narsissisten: Tenker du på spesielle scener? Isåfall, hvilke? Noen scener i filmen skal være fra 60-tallet, og da er filmen fargekorrigert i en bronseaktig tone, noe som gjør at det ser ut som om det faktisk er et gammelt og slitt opptak man ser på, med utvaskede og litt blasse farger. I disse opptakene ser blodet nesten rosa ut, men det er da som sagt en årsak til det. Men så de andre blodscenene rosa ut også? Det skal ikke være det ihvertfall... fint om du forteller hvor i filmen du opplevde blodet urealistisk, så skal jeg kikke på det en gang til.

 

Vi har forøvrig brukt ekte filmblod i filmen, og det er så ekte man kan få det. Dog, i noen sekvenser må vi "hjelpe til" litt med noe "digitalt blod", for å få skikkelig effekt, men vi forsøker å gjøre dette slik at det ser best mulig ut.

Lenke til kommentar

Dette var jo bare helt fantastisk! Utrolig bra at noen tar initiativet til å lage noe ordentlig hc innenfor skrekk her i Norge! Vi har jo vært plaget med disse kjedelige filmene som ikke tør og ta ordentlig i, eneste skikkelige innenfor slasher/exploit er vel Død Snø.

 

Ønsker dere lykke til å håper det blir noe av en skikkelig distrubusjon, føler faktisk at filmnorge trenger noe som det her :p Med tanke på trailer og budsjett, så kan vi jo bare tenke på hva dette teamet kunne oppnådd med et enda større budsjett og skikkelig filmutstyr.

Endret av Cpt
Lenke til kommentar

Takker for det Cpt! Og ja, jeg er enig, mesteparten av den produksjonen innen horror vi har sett her til lands, har vært ganske så tannløs. DØD SNØ var dog bra, selv om det vel var mer komedie og splatt fremfor grøss. :)

 

Er derfor vi ville prøve å "ta i" litt mer. Men på et minimalt budsjett så er det også grenser for hva man kan få til. Det er tid og penger som forhindrer oss i å få til alt vi gjerne kunne tenkt og hatt med i filmen av effekter. Nå har jeg ingen planer om å bli Norges svar på Olaf Ittenbach, og matche de vanvittig blodfylte filmene hans, men jeg er veldig inspirert av bl.a. Dario Argento, og liker å mixe stil med blod, vakker natur og vakre damer, og gjerne legge på en dose kølsvart humor i tillegg. :)

 

Målet er at THE THRILL OF A KILL skal bli nettopp en slik film. :) Så får vi se hvor godt vi lykkes med det... :) :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...