Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Relativt sterke smerter i nedre del av magen


Notatblokk

Anbefalte innlegg

Har i går kveld og i dag hatt ganske sterke smerter i magen. Jeg er ganske sikker på at det ikke har noe med overspising å gjøre, fordi 1) jeg overspiste ikke og 2) har hatt vondt i magen pga. mat før og det kjennes ikke sånn ut.

I går kveld kunne jeg ikke gjøre annet enn å bare krøke meg sammen (og stønne!!) og ha vondt, da var det sånne plutselige voldsomme stikkende smerter som var litt av og på. Jeg våknet hele natten gjennom pga. jeg hadde vondt og det ikke ble bedre. Da jeg stod opp i dag føltes det litt bedre, men så fort jeg begynte å røre meg ble det vondt igjen. Utover dagen og med et par Paracet føltes det bedre, men det er fortsatt vondt. Den stikkende smerten er borte, men jeg har en utrolig rar følelse i magen og om jeg klemmer på den gjør det ganske vondt.

Da jeg la meg i går følte jeg meg varm og dårlig. Matlysten har vært litt sånn at jeg har følt meg ganske uggen, men ikke regelrett kvalm. Ikke vært noe problem å spise. Har ikke noe vondt i halsen eller hodet eller noe sånn typisk influensarelatert!

 

Har også vært på do nok til at jeg vet at det ikke er stappfullt av mat der for å si det sånn ;) eller gass.

 

Har også fått en slags smerte i nedre del av ryggen på høyre side.

Har markert området der det gjør vondt å presse med blått, og der det er gult er der det gjør vondt i ryggen (selvfølgelig bare på baksiden, hehe). Lånt et snasent bilde fra google for å kunne vise!

painnn.jpg

 

Om det ikke er bedre i morra ser jeg meg nødt til å gå til legen. Kjeeedelig.

 

Edit: fikk et annet forslag om menssmerter, men jeg vet hvordan de kjennes ut og det ligner ikke. Har ikke hatt sånn her type vondt tidligere.

Endret av Juliess
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432

Du må dra til legen, det kan jo være blindtarmbetennelse! Ville hvertfall ringt til legekontoret nå, og beskrevet smerten for dem, også sier dem om du skal komme nå eller ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...