Gå til innhold

PowerBall !


Izex

Anbefalte innlegg

Få deg fastere grep, jeg garanterer at det virker!

 

Dreiv og surfa og kjeda meg da jeg for noen dager siden og kom til å søke på "tech gadgets" med gode gamle google, fikk opp mye morsomt og kult men denne Powerball'en falt jeg for ved første blikk (Max Blue - Powerball - Dumpa i posten i dag 515,- å betale for den, men det fins noen som koster halvparten)...sjekka litt rundt og fant ut yeah, Norge HAR powerballs :Dhttp://www.power-ball.no/

 

Check it out sier jeg bare, den er RÅ, morsom og nyttig for alle som vil trene arm muskelaturen litt. Kan også konkurere med venner om å slå spin hastigheten på den hvis du kjøper en med digitalt speedometer.

 

for litt mere info om hva det er og hvordan den funker kan du se litt på de Danske Powerball sidene http://power-ball.org/ som har filmklipp og alt

 

Min rekord på ballen i skrivende øyeblikk er 9432, da klarte jeg nesten ikke holde den lengre, fikk vondt i tommelen av å holde den så hardt.

New record 9649 :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

11053 rpm. hehe det funker bra. Brukte PowerBall'en sist natt til lørdag og er enda gåen i håndleddet og kjenner i hele armen at den har vært utsatt for no trening. (Hver 1000 rpm = ca 1 KG trykk) Det som er tungt er å holde 11 kilo som fyker rundt alle veier med bare fingertuppene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...