Gå til innhold

Rake av seg håret


Anbefalte innlegg

Etter en insident hvis detaljer ikke behøvs utdypes ytterligere har jeg fått en noe ujevn hårmanke. Jeg faller dermed på å rake det av. Ønsker ikke helt glattbarbert, ettersom jeg faktisk fortsatt har hår, men jeg vil ha det veldig kort.

 

Hvordan gjør jeg dette? Jeg har en barbermaskin med innstillingene 0-41 mm. Hvor langt bør jeg ha det? Skal den være innstilt på like mange mm over hele hodet? Kortere på sidene? Tørt og nyvasket hår? Andre fallemmer jeg bør være oppmerksom på?

 

Takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde tenkt å ha det like kort på begge sider, ja. Nå er det, på grunn av uheldige omstendigheter, langt på den høyre og veldig kort på den venstre. Derav avgjørelsen om å kortklippe hele hodet. Eller, det er vel mer tynt på venstre side. Nesten et lite bald spot. Ujevnt bald spot.

 

Hvor langt bør jeg ha det? Jeg har mørkebrunt hår. Da kan jeg vel ha det ganske kort? Ser for meg at blonde omtrent ser skalla ut om det er veldig kort.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Dersom du har mørkt hår er det ikke så farlig med kort hår. Jo lengre du bestemmer å klippe det, jo vanskeligere blir det for maskinen å kutte. Jeg tok 21mm sist og det ble kort, men jeg så ikke skalla ut. Du kan prøve med litt lengde, f.eks. 35mm og se hvordan det blir (prøv i luggen). Dersom det ser for langt ut kan du prøve med kortere.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Dersom du tenkte på 5mm så anbefaler jeg å prøve ca 20mm i luggen først. Min erfaring er at det blir kortere enn man egentlig tror. Dessuten tar det såpass kort tid at det er verdt å prøve ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...