Gå til innhold

Screenshot av Linux-desktop (Modem Warning)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hva heter det?

Finnes mange slike programmer som lar deg kjøre gjennomsiktige widgeter på skrivebordet. Hvis du bruker KDE er det mest brukte SuperKaramba, i GNOME er det GDesklets og for alle andre vindusbehandlere finnes for eksempel aDesklets og Torsmo.

 

edit: oi.. så ikke at det var en side til. :/

Endret av Gimper
Lenke til kommentar
Bladde litt igjennom skjermskuddene, og så denne. Hvordan har du fått endret den grønne linja øverst på Rox? og de ikonene som ligger rett under?

"Den grønne linja" er bare themet jeg brukte i Fluxbox.

 

Ikonene øverst i ROX blir styrt av GTK, du redigerer configfilen til det theme du bruker i GTK (eller ~/.gtkrc-2.0). Studer iconrc til et av themene du har for å finne ut hva du skal skrive.

Lenke til kommentar

Og da har en snill men akk så Windows-brukende moderator slettet en masse off topic innlegg som skyldtes at en stakkar kom til å poste en XP-desktop her i tråden.

 

Slikt kan dere godt spare dere. Dersom noen poster i strid med trådens formål finnes det ern grei knapp som det står "Report" på som dere kan trykke på og tipse oss. Å spamme tråden med innlegg om det er faktisk i strid med retningslinjene:

 

Jeg har oppdaget brudd på retningslinjene. Hva gjør jeg?

 

Det du i alle fall ikke skal gjøre er å svare i den tråden der hvor regelbruddet er. Dette vil kun gi tråden unødvendig oppmerksomhet. Og du vil selv bli regelbryter dersom du poster informasjon i tråden som ikke er i samsvar med hva den egentlig handler om. Hvis du ser et regelbrudd skal du først og fremst bruke funksjonen "Rapporter" i forumet. Til høyre over hvert innlegg er det en knapp hvor det står "Report" og hvis du trykker på denne føres du til et skjema du kan fylle ut. Rapporten din vil så bli lagt til i listen over rapporter og en moderator vil så behandle regelbruddet neste gang han går over listen og behandler rapporter. Hvis det er et krisetilfelle som krever øyeblikkelig oppmerksomhet kan du også ta kontakt med moderatorer mer direkte ved å enten sende en E-post, en melding eller se etter annen kontaktinfo i profilen til en moderator. Husk at selv de som bryter retningslinjene er beskyttet av retningslinjene igjen og ved utskjelling av disse risikerer at du selv kan bli advart eller i verste tilfelle utestengt.

Det er vel klar tale. Legg dere det på minnet!

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...