Jump to content
Sign in to follow this  
Doole

Hva kan et toastjern brukes til?

Recommended Posts

Selvsagt kan man lage toast med det, men noen som har noen andre forslag til hva man kan bruke toastjernet til? Er student, og trenger litt tips. :)

Share this post


Link to post

2 skiver brød.

En halv banan.

Nugatti

 

Smør Nugatti på brødskivene, og skjær bananen i biter og legg det på brødet og klask i sammen.

Inn i toastjernet, og du har noe dessert/kake-ish.

Share this post


Link to post

2 skiver brød.

En halv banan.

Nugatti

 

Smør Nugatti på brødskivene, og skjær bananen i biter og legg det på brødet og klask i sammen.

Inn i toastjernet, og du har noe dessert/kake-ish.

 

Det er og blir digg! ;)

 

Vafler :D

 

Smart! Det har jeg faktisk ikke tenkt på.. :p Men det tror jeg fort at det kan bli en dag, og da har jeg også mat i noen dager. :)

Share this post


Link to post

Et toastjern har mange funksjoner, en del kanskje ukjent for folk flest, her er noen:

 

Vaffeljern

Hageredskap

Drapsvåpen/Torturredskap

Truger

Jakke

Kondom

Båt

Massasjestav

Ryggsekk (med enkle modifikasjoner)

Fakkel

  • Like 1

Share this post


Link to post

Et toastjern har mange funksjoner, en del kanskje ukjent for folk flest, her er noen:

 

Vaffeljern

Hageredskap

Drapsvåpen/Torturredskap

Truger

Jakke

Kondom

Båt

Massasjestav

Ryggsekk (med enkle modifikasjoner)

Fakkel

 

Haha, der ja. :p

Share this post


Link to post

Er greit å bruke til å varme hamburgerbrød og pølsebrød :)

 

Hehe, ja, det er allerede testet ut :)

 

Baguett + kjøttdeig med tacokrydder + tacosaus + div. grønsaker = win!

 

Nå vet jeg ihvertfall hva jeg skal ha på fredag etter eksamen, takk!

Share this post


Link to post

Man treger jo ikke nødvendigvis å steke egget, bare få proteinene til å denaturere (natufagslekser + diskusjon = win) sånn at det blir fast, hvitt og spiselig. Tror ikke man trenger noe høy temperatur for det ;)

Edited by N.N

Share this post


Link to post

Man treger jo ikke nødvendigvis å steke egget, bare få proteinene til å denaturere (natufagslekser + diskusjon = win) sånn at det blir fast, hvitt og spiselig. Tror ikke man trenger noe høy temperatur for det ;)

Jeg skjønner! Takk :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...