Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Litt rar problem stilling


Anbefalte innlegg

hei,er gutt på 18 år.

 

jeg har en slitsom eks(en jeg rota med i sommer) ho har fortsatt følelser. og maser og vil snakke. jeg har ingen ting til over for ho lengre. og ho maser, så jeg tenkte hvis jeg fikk ny dame så ville hun slutte.

 

så en vennidne av meg som har latet som ho er dama mi foran eksen som vi ser hverdag på skolen. og vi har "kyssa" foran eksen å sånn.

 

problemstillingen er at jeg nå har fått sterke følelser for venninda mi, jeg vil liksom bare si det til hun. men jeg er redd for å miste henne som da.

 

jeg viller heller ha en som bare venn enn og ikke ha henne i livet.

 

vett dette er som en romantisk komedie. men jaja jeg har rota meg opp i det.

 

har ikke følt det sånn for en person på lenge.

 

hun var her i stad med noen kompiser av meg,da ville hun at jeg skulle følge henne hjem. virka som hun ville være alene med meg.

 

tingen jeg håper på er at ho føler det samme som meg:)

 

noen som har noen lure fremgangs måter å finne ut hva hun føler uten å være direkte?:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det er liksom ikke på munnen :p men i munviken. og hun skulle demonstrere i går når vi var alene hvordan hun skulle kysse meg foran eksen:P

 

jeg er helt betatt:) men er så sykt usikker på hva ho føler. for ho tuller hele tiden og kaller meg kjæresten sin. vi snakker også mye om seks generelt. alltid ho som starte det emnet. vet ikke om det kan være hint.

 

tror hun liker meg men at hun ikke vil ødelegge noe vennskap:P

Lenke til kommentar

gjorde det ganske klart når jeg sa at jeg ikke ville mer i sommer!ar

 

 

men venninda mi har vært borte i helgen, og da har det hvert lite kontakt. hvis ho hadde følt det samme som meg, ville hun ikke da tatt kontakt?for ho er en jente som går etter det ho vill ha. såpass kjenner jeg ho.

 

men på torsdag da vi var sammen sist, med meg og kompisgjengen, ville hun at jeg skulle følge henne hjem, noe som jeg gjorde fordi jeg tenkte ho kanskje ville være med meg alene:P btw vi er så og si naboer :p (300meter)da vi kom til henne står hun bare og ser på meg en stund og smiler, og gir meg en lang klem. og tuller og sier hade kjæresten min:P

 

ho betyr mye som venn også:) men kunne gjerne tenkt meg noe mer<3

 

 

(edit så jeg la ut om å følge henne hjem i første post:P)

 

noen tanker bak dette ? gjerne jente svar?

Endret av largem
Lenke til kommentar

Virker som du er i en ganske god situasjon til å bare kjøre på, spør du meg. F.eks. en gang dere skal "øve" så kan du bare ta et godt tak i henne og kysse henne på munnen. Vær bestemt og vis at du tar det du vil ha. Trolig(forhåpentligvis) vil hun like det, hvis ikke kan du fint ro deg vekk fra denne, vil jeg tro. Le det vekk/be om unnskyldning, si at du ble revet med. Det fine er at du faktisk ikke trenger å "avsløre" deg om hun ikke har samme følelser for deg, da du kan skylde på "revet med"-argumentet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...