Gå til innhold

Løs ring på objektiv.


Anbefalte innlegg

Hei, ringen som jeg fester solblender i osv er løs, tror ikke det er noe galt med objektivet. Det er et tamron 17-50mm og har ikke blitt behandla dårlig på noen måte.

 

Merket det bare helt tilfeldig. Er dette noe som er vanskelig å få ordnet?

 

mvh. Andreas Ellingsen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Tydelig ikke et uvanlig problem (søk: 'loose filter ring Tamron 17-50'). Det er tilsynelatende svært lett å ordne selv, men brukere nevner at skruene i visse tilfeller kan påvirke fokusmekanismen, noe som ikke er spesielt moro.

Dersom man liker litt spenning, eller bare vil se hva som egentlig er feil, går det an å ta en titt på

 

Likevel, det kan være en god ide å høre om dette kan være en reklamasjonssak*. Importøren (Focus Nordic) henviser til Kamerateknikk, litt usikker på om de utfører service enda. Alternativt kan du høre i butikken du kjøpte objektivet, noen ganger er det like greit å slippe å bry seg om frakt o.l.

 

* I såfall blir dette en iboende svakhet i produktet, noe som burde være mulig å klage på. Det kan fort bli en latterlig stor sak i forhold til at det er noen løse skruer, men burde nok være relativt rett-frem om ikke objektivet ditt ser ut som det har fått juling. Det kommer selvsagt litt anpå verkstedet, men har erfart at svakheter i konstruksjonen på produkter uten relevante skader er ganske rett-frem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...