Gå til innhold

HTC Desire HD - Teknisk diskusjon - Tips & triks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, å få lokkene av krever både IQ, styrke og smidighet. Jeg anbefaler dog å ikke rive dem av så mye for plasten blir mykere jo mer du du tar dem av og på, og da kan de begynne å knirke og falle av uten at du vil det, (spesielt antennelokket som er den nederste) så prøv å unngå det.

Lenke til kommentar

Det kommer uansett godt med at min HD2 allerede bruker microSD, slik at jeg kan overføre mitt 8 GB minnekort over til en DHD (jeg må sikkert rydde opp i ting som ligger på det uansett).

 

Jeg går ut fra at siste versjon av Revolution HD er stabil og kobler seg til PC via HTC Sync uten problemer (hovedsaklig for å synkronisere kalender og kontakter med Outlook).

 

Hvordan er det med backup-muligheter for Desire HD? Ligger et program for dette inne som standard? Noe å anbefale fra Android Market? Eller andre steder?

Lenke til kommentar

Jeg bruker både @gmail.com og en Google Apps-konto (eget domene). Begge fungerer fint. Får du noen feilmelding?

Jeg kommer meg liksom ikke gjennom noen registrasjon uten å måtte lage den forbanna @gmail.com-kontoen. Sånn at nå har min google-konto fått @gmail.com-adressen som primæradresse, og min egentlige e-post-adresse som sekundæradresse, noe jeg liker svært dårlig.

Lenke til kommentar

Ja, men for meg som er fullstendig nevrotisk når det gjelder ryddighet blir det helt feil når jeg må logge inn på google med en annen epost-adresse enn hva jeg egentlig bruker. Derfor jeg på død og liv ikke vil ha den gmail-adressen. Til og med når jeg logger meg inn på google på nett står den stygge gmail-adressen som brukernavn.

 

Jeg vet det høres sykt ut, men dette hadde vært minst 1 karakter i trekk om jeg skulle skrevet anmeldelse av telefonen. :p

Lenke til kommentar

Jeg trodde jeg var mildt angrepet av OCD, men du trenger jo nesten hjelp :p Det er mulig jeg ikke er så årvåken, men hadde det ikke vært for at mailen på telefonen min også er den adressen jeg bruker til daglig (og har brukt i 7 år) kunne jeg nok lett ha glemt den. Når du har satt den opp så ser du den jo aldri (?) igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...