Gå til innhold

samsung Wave vs LG Optimus One p500


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Samsung Jet hvorfor sammenligner du denne mot LG Optimus? Jet er over et år gammel og og har et tragisk kjedelig operativsystem. Hadde du sammenlignet mot Samsung Wave så hadde jeg skjønt det men Jet er utgått, gammel og trist. LG Optimus er en ny modell med Android 2.2 så selvfølgelig kjøper du denne...

 

Vel, det stemmer nok det du sier, tar og endrer Emnetitel ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg tror P500 vil være det beste valget av disse. Er ekstremt mye for penga. Wave vinner nok blant annet på skjerm og design, men der stopper det vel for min del. Android med flere muligheter og er vel i utgangspunktet billigere. Bedre batteri. Jeg har også vært borti Kies som brukes til Samsung-telefoner, blant annet Wave. Det er rett og slett helt for j... Og jeg kan over snittet om PC/programvare. Tungvindt, sliter med å finne telefoner, vil ikke oppgradere programvare, dårlig støtte. Sikkert et knall-program når alt virker, men så langt har det funket dårlig når jeg har prøvd.

 

Bada... Det er nok et ganske greit OS, men vil det bli stort? Jeg tviler. Kommer ikke til å bli på høyde med iOS eller Android.

 

En annen telefon du kunne tatt en titt på er forøvrig HTC Gratia.

 

Men uansett, hva jeg og andre måtte mene; Prøv begge telefonene først. Hva som passer meg, passer nødvendigvis ikke deg. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...