Gå til innhold

Knebøy OG markløft?


Anbefalte innlegg

Jeg pleier å kjøre 3 sett på hver øvelse, men varierer litt utfra hvilke øvelser jeg føler for å gjøre den dagen. Hvis jeg f.eks tar tre sett med chin-ups, tar jeg bare ett sett med biceps-curls da jeg antar at de får kjørt seg en del på chin-ups. Og så er jeg litt redd for å trene for mange sett (målet er å bli større). Triceps får jo også brukt seg når jeg trener bryst.

 

Hvordan er det med knebøy og markløft? Lårene får vel omtrent like stor belastning ved begge øvelsene, betyr det at jeg like godt kan droppe knebøy?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

haha, nice.. :lol:

 

Det med mark og bøy.. Det kommer mye an på DEG og hvor mye du trener.

Hvis det er et par dager mellom treningene, så tar jeg gjerne mark og bøy på samme treningsøkt. Men ellers så trener jeg mark ca en gang i uken, og tar knebøy de andre dagene hvis jeg trener mer enn 3 ganger i uken.

De gangene jeg tar mark og bøy samtidig, blir resten av treningen litt "ødelagt" fordi man mister mye energi på disse øvelsene. Og kanskje vansker med å stå opp dagen etterpå pga ekstrem gangsperr i lårene :lol:

 

Men se det an selv.. Det er ikke meningen at man skal trene for mye mark heller, siden det er en såpass tung øvelse for ryggen oog resten av kroppen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...