Gå til innhold

Hardwork.nos RP Minecraftserver


Anbefalte innlegg

Heisann, driver for tiden og lusker litt rundt på Hardwork sin bygg server, og har det fint der. Men jeg har savnet et litt annet ellement en bygging i minecraft, så en RP server høres jo veldig bra ut.

 

Selv er jeg 18 år og er for tiden på folkehøyskole, så alverdens av tid har jeg ikke til å spille. Men jeg har alltid likt rollespill, om det så er MMO's, eller mer i Oblivion/Fallout stilen.

Har tilogmed bygget en legoby sammen med 7 andre venner og holdt på litt med den når jeg var yngre. Dette blir jo noe av samme saken, og jeg har bare gode minner fra den tiden, så jeg skulle gjerne hatt tilgang til denne RP serveren hvis jeg får lov.

 

Ingame nick: Tortuga

 

Hvis dere vil jeg skal utfylle eller legge til noe mer i søknadden får dere bare si ifra.

Cheers!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv om jeg føler meg rimelig ny på Hardwork sin byggeserver så håper jeg at jeg har fått en liten dose med respekt fra admins og lignende. Har vært med å bygge diverse prosjekter på serveren og er generelt glad i miljøet rundt.

 

Av Rollespill erfaring har jeg blandt annet vært halveis aktiv i WoW og Darkfall. I Tillegg så har jeg spilt ufattelig mye andre rollespill, Morrowind og diverse rollespill til PS2 har det gått en del av.

 

Er veldig usikker på hvordan selve RP aspektet ved spillet vil utarte seg, så kan ikke konkret si hvordan jeg vil oppføre meg på serveren. Sånn rent spillmessig, altså. Om det blir en reell trussel for byen så hadde det jo vært stas å være på forsvarslinjene. Og om spillet får et greit økonomisk og semipolitisk aspekt, så hadde arbeider vært ufattelig fett.

 

_-------------_

 

Nå som det var over, får jeg prøve å komme med litt generelt snakk om forhåpningene mine.

 

Håper virkelig at dette kan bli RP i sin reneste form, da det ikke er allverdens med restriksjoner (noen er det selvsagt) og at det kan skapes konflikter. Man har jo ett utopia (to, høhø) på byggeserveren, så en mer nedstrippa / fancy versjon av den hadde jo ikke vært optimalt. Om det hadde vært noe det kunne blitt feider over, som på ett vis ville splitte communityet litt så hadde det vært strålende for min del. Mener jo ikke at folk skal bli skikkelige uvenner. Men PvP bare for PvP er ikke like gøy som om man hadde hatt reelle grunner til å ta seg inn i en annen by eller lignende.

 

Lurer også en del på hvordan økonomien blir. Markedet bør i alle fall reguleres slik at 1 dirtblock ikke er verdt 1g om du skal selge fire store kister.

 

Men som sagt, dette blir spekulasjoner på ting som jeg ikke har peiling på da jeg ikke har testet gameplayet enda. Men håper som sagt at jeg får være med fra starten og forhåpentligvis utmerke meg litt :)

Lenke til kommentar

kan jeg søke om acess ? ?? jeg har litt exp i testing ovs jeg vil hjelpe til og gjøre dette sykt fett :) edit prøver på nytt ..

Hei jeg er Canaye aka Sander :)

Jeg har drevet en god del med minecraft nå :)

har drevet med Sa-mp roleplay liker det godt

jeg er proff i og finne bugs vist jeg ramler inn for det elsker og hjelpe til på alle servere jeg er på jeg tar imot ordre fra de over meg!

er ung så går fortsatt på skole med det skal ikke være nå hemning ..

Håper dere velger meg :) Dere må ikke med dere bør!

Endret av Canaye
Lenke til kommentar

Jeg syns at minecraft er et veldig morsomt og kreativt spill.

Jeg har spilt det i over 2 måneder nå, tror jeg. Jeg elsker rollespill. Spiller survival mode, og det er den jeg liker best, moden deres høres veldig morsom ut, Jeg kan ikke kode, men jeg kan hjelpe dere med testing, for å finne bugs å slikt.

Nick: JRMN

 

Edit: Har spilt SAMP jeg og.

Endret av JRMN
Lenke til kommentar

Jasså? ikke langt nok? :dremel:

Da er eg bannlyst her ifra siden eg ikke er flink til å skrive lange ting:hm: Vel eg får prøve da.

 

Som dere sikkert vet så er eg Weir og vil være med på RP Serveren her, høres artig ut :)

Har spilt Minecraft siden 10. September, for det meste i singleplayer survival. Har bygget diverse tårn og bygninger.

Rollespill har eg spilt ganske lite av, eller letter sagt ingenting. Har spilt strategi spill som Heroes of Might 5 Magic viss det gjelds. :dremel:

Lenke til kommentar

Jeg ønsker å spille på serveren deres, jeg har mye erfaring med både RP og RPG.

 

RP som Garrys Mod, har jeg spillt mye

RPG som Guild Wars har jeg også spillt enormt mye :)

 

Hvorfor jeg vil spille på serveren deres er fordi jeg vil spille sammen med andre og ha det gøy etter som jeg har ikke spilt så mye SMP. Jeg har også admin rettigheter på enkelte servere i GMod noe som gjør at jeg har mye erfaring med forskjellige spillere fra hele verden. :)

Lenke til kommentar

Min lille søknad: V2.02

EDIT: Fant skriveleifer og tekst relatert til V1.01

 

Jeg er i utgangspunktet kastet ut fra min gamle flåte grunnet jeg stilte spørsmål ved kapteinens måte å styre på. Noe han ikke likte

 

Derfor spør jeg deg nå, tjnome, eventuelt en av dine som står deg nær i rangstigen, om jeg kan få være så vennlig å bli med på denne ekskusjonen til den fremmede øya Notsjia

 

 

Hva kan jeg bidra med spør du?

Det er et tema som har svirret ofte rundt i hodet mitt fra den første dagen en av dine matroser hvisket meg i øret at du satt å vurderte å starte denne turen ut til en øy full av rikdom.

 

Under seilingen kan jeg bidra med så mangt.

Jeg har et par år på nakken ute på det store hav, samt at jeg lystrer ordre så lenge jeg ikke blir presset til å måtte gjøre ting!

Kort sagt: Du sier, jeg gjør!

 

Når vi omsider finner land så ønsker jeg å sette i gang en kariere innad produskjon, anlegg og bygg

 

Det jeg ønsker å fokusere på er å bygge meg opp et område hvor jeg kommer til å sette opp produksjonsbygg, samt hovedkvarter for et byggelaug. Om dette lar seg gjøre! Videre vil fokusen være på produksjon av byggemateriale for bruk til prosjekter innad i lauget, og til videresalg for de karene som er for stolte til at vi kan bygge for dem.

 

Det jeg som person vil være er en arbeider med mål om å skape et hyggelig og stilfult sammfun, samt en arbeidsplass for 2-3stykker, om ikke flere. I tillegg vil dette og føre til at jeg i blant kunne måtte trenge en ekstra mann eller to så jeg kan da i tillegg kjøre på med småquest i blant!

 

Litt mer jordnært heretter.

 

Jeg vil med største glede være med i fra startfasen av og videreformidle rettningslinjer, tips, triks og annet jeg har erfart i min lange karriere som MC-RP spiller! Ja, jeg har spilt litt for mye MC-RP!

 

 

Min erfaring med RP spill er så mangt at jeg vet hva RP vil basere seg på.

I tillegg til at jeg spilt en del Minecraft Roleplaying, har jeg og erfaringer med blant annet:

Garrys Mod modden "stranded" som drar karistiske trekk med MC!

Fallout 3 og NV

The elder scrolls, Oblivion og morrowind

GTA SA/VC mp-rp

Dette er lista over de mer relevante spillene i mine øyner, men lista er mye lengre

 

Mer dere lurer på så er det bare å spørre.

 

Litt fortalt om min karrakter

 

Nick: Hansien

Hovedfokus: Produksjon og konstruksjon

Spesialitet: Vann og produksjonsbygg

Endret av Hansien
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Mange imponerende søknader :thumbup:

 

No har tre heldige vinnere av konkurranse på Hardwork serveren fått teste serveren med litt av funksjonene, der dem fekk en live test av moden. Det er selvsagt ikke så mye men funksjonene sin verdi blir vist fram allikevel.

 

Svare litt på forhåpningene blir det ingen restriksjoner av blocks utom class, det blir også fult lov og stjele fra andre sine chest (bad reputation). Selvsagt gir dette spilleren stor frihet.

 

Med dette blir det selvsagt ikke adgang for hvem som helst, det er derfor en bra søknaden er viktig som flere her allerede er har vist at dem kan.

 

PvP er ønsket fra flere, jeg kommer ikke til å starte en utvikling på denne før jeg vet mer hva som kjem i Halloween update. Det blir også mye mindre tid for utvikling i november når eksamen nærme seg og jeg må prioritere langt viktigere arbeid (Skule).

 

Det jeg jobber med nå er en plugin som log alt av blocks som blir ødelagt på serveren i flatfile/mysql slik admin kan backtrack greifer. Problemet med denne er at den spiser ressursene til frokost. Denne skal selvsagt kjøres kun på Buildserveren eventuelt RP-serveren for catching greifers. Driv også og sjå på muligheten for å overføre alt av log til mysql, sammen med server console slik spillere kan bli kick/warn fra admin panel på hjemmesiden slik arbeide blir enda enklere. Har mye gjøre, selvsagt vil ikke alt fungere slik som folk håper eller det kan være feil med koden som noen av testeren fant i dag.

Endret av Tj-nome
Lenke til kommentar

No har tre heldige vinnere av konkurranse på Hardwork serveren fått teste serveren med litt av funksjonene, der dem fekk en live test av moden. Det er selvsagt ikke så mye men funksjonene sin verdi blir vist fram allikevel.

Gratulerer til dem :new_woot: Eg var da ikke så langt unna å vinne selv :p

 

 

 

det blir også fult lov og stjele fra andre sine chest.

Fy da :eek:

 

 

det er derfor en bra søknaden er viktig som flere her allerede er har vist at dem kan.

Tviler på det, men er eg en av dem? :innocent:

Endret av Luemannen
Lenke til kommentar

det blir også fult lov og stjele fra andre sine chest.

Fy da :eek:

 

 

For å si det på denne måten her: Om noen stjeler fra andre, vil de kunne straffes gjennom rollespill, i stedet for med "overnaturlige" adminkrefter. Lovløse kan f.eks. nektes adgang i byen, bli satt i bedrock fengsel i en uke og annet, avhengig av hvor alvorlig forbrytelsen er.

Endret av Avien
Lenke til kommentar

For å si det på denne måten her: Om noen stjeler fra andre, vil de kunne straffes gjennom rollespill, i stedet for med "overnaturlige" adminkrefter. Lovløse kan f.eks. nektes adgang i byen, bli satt i bedrock fengsel i en uke og annet, avhengig av hvor alvorlig forbrytelsen er.

 

Det er bra.

Er det mulig å dø i RP eller vil ikke det bli gjort noe med til Notch har fått fikset det?

Lenke til kommentar

For å si det på denne måten her: Om noen stjeler fra andre, vil de kunne straffes gjennom rollespill, i stedet for med "overnaturlige" adminkrefter. Lovløse kan f.eks. nektes adgang i byen, bli satt i bedrock fengsel i en uke og annet, avhengig av hvor alvorlig forbrytelsen er.

 

Det er bra.

Er det mulig å dø i RP eller vil ikke det bli gjort noe med til Notch har fått fikset det?

 

TJ har vurdert å jobbe med det, men regner vel med at Notch skal ordne det. Er endel jobb.

Lenke til kommentar

Mange imponerende søknader :thumbup:

 

No har tre heldige vinnere av konkurranse på Hardwork serveren fått teste serveren med litt av funksjonene, der dem fekk en live test av moden. Det er selvsagt ikke så mye men funksjonene sin verdi blir vist fram allikevel.

Jeg vant jo med en annen i quiz'en men har fortsatt ikke fått prøve :cry:

Lenke til kommentar

Mange imponerende søknader :thumbup:

 

No har tre heldige vinnere av konkurranse på Hardwork serveren fått teste serveren med litt av funksjonene, der dem fekk en live test av moden. Det er selvsagt ikke så mye men funksjonene sin verdi blir vist fram allikevel.

Jeg vant jo med en annen i quiz'en men har fortsatt ikke fått prøve :cry:

 

Har gått litt i glømmeboken dessverre! Det er fikset nå og han har fått en smakfull test av systemet :thumbup:

 

edit:

 

Har vurdert og lage HP system med PvP mulighet, men jeg få rett og slett sjå hva notch viser fram på Halloween updaten :thumbup:

Endret av Tj-nome
Lenke til kommentar

Antar at man skal bygge innenfor den svære veggen av bedrock?

 

Fant meg jo et fint lite sted ganske laaaangt unna, så så jeg den svære veggen når jeg kom traskende tilbake. Menmen, får vel ha plassen jeg fant til gode.

 

Skal serveren resettes når det blir "almenn" tilgang på serveren?

Lenke til kommentar

Antar at man skal bygge innenfor den svære veggen av bedrock?

 

Fant meg jo et fint lite sted ganske laaaangt unna, så så jeg den svære veggen når jeg kom traskende tilbake. Menmen, får vel ha plassen jeg fant til gode.

 

Skal serveren resettes når det blir "almenn" tilgang på serveren?

Ops, den veggen av bedrock var bare meg som lekte meg litt med ett nytt verktøy :D

Ja, serveren vil bli resatt(map med biomes).

Lenke til kommentar

Antar at man skal bygge innenfor den svære veggen av bedrock?

 

Fant meg jo et fint lite sted ganske laaaangt unna, så så jeg den svære veggen når jeg kom traskende tilbake. Menmen, får vel ha plassen jeg fant til gode.

 

Skal serveren resettes når det blir "almenn" tilgang på serveren?

 

Hei, serveren starte på nytt når den blir released, slik ingen har advantage over andre. Grunnen til det er en litt mye bedrock er tilfeldigvis testing av plugin til build serveren så vi tok inn der siden det var enkelt og greit og teste på en server som enda ikke er released.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...