Gå til innhold

Stod stille i kjørefeltet, blei påkjørt


Christoffer99

Anbefalte innlegg

Var på vei hjem fra fotballtrening, og det var visst en DEL glattere ute enn før jeg reiste hjemmefra, hadde kommet en del snø osv.

Jeg kommer nedover mot en ganske lang, bratt og litt svingete nedoverbakke, så jeg prøver å ta det ganske rolig, kjørte i ca. 20-30km/t. Etter jeg har passer svinger og er midt i bakken, og kjører rett nedover, så greier jeg selvfølgelig og snurre rundt 180 grader, så fronten min peker oppover og baken min er i autovernet( blei heldigvis ingen skader der da), går ut av bilen for å se om det var noe synlige skader der, bare små riper på støtfangeren bak, også går jeg for å ta ut vest og trekant, imens jeg er på vei oppover bakken så kommer en bil imot i rundt 40 km/t (ifølge sjåføren) som begynner å bremse for å kjøre forbi meg og mister grepet og bare sklir mot fronten på bilen min og treffer der, også rett ut i grøfta, heldigvis ingen personskader, men bilen hennes ser ut til å ha blitt ganske ødelagt, mens min blei skada litt på støtfangeren framme i sammentreffet og fangeren bak henger litt løst pga. bilen blei skyvd inn i autovernet når hun traff meg.

 

Det jeg lurer på da er, hvem trur dere kommer til å få skyld i dette mtp. forsikrings tap osv.?

 

Bilen min stod stille i høyrekjørefelt( sett om man kommer nedover som jeg og hun gjorde), men med fronten oppover. Så kommer hun kjørende mot meg og treffer bilen såvidt men fortsetter ut i grøfta og bilen hennes er ikke akkurat like fin for å si det sånn.

 

Har fyllt ut skademeldingspapir, så er vel bare å vente til man får noe svar fra forsikringen, men skulle hørt meningene til andre om hva som kan skje, og hvem som kan få skyld i dette.

Hvor lang tid bruker forresten det å ta før man får svar?

Endret av Christoffer99
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nærmeste jeg kommer noe bilde, street view funker ikke der.

 

Hadde desverre sommerdekk på ja, når jeg kjørte hjemmefra var det helt fint føre, ingenting snø eller noe så jeg satsa på at jeg kunne ordne med det etterpå siden jeg ikke hadde så mye tid da, men etter jeg hadde vært på trening, et par timer seinere, var det en god del snø.

Hadde planer om å bytte dekk så fort jeg kom hjem, men ja...

Bytta dekk der oppe nå og kjørte bilen hjem.

Lenke til kommentar

I værste fall får du et gebyr for ikke å ha skodd deg etter føret.

 

Men når du står i ro med nødblink på og er på vei for å sette opp varsling, kan jeg ikke forstå noe annet enn at vedkommende som traff deg fikk skylda. Teknisk sett var jo ikke du involvert i den siste hendelsen i det hele tatt. Påkjørende traff en tom stillestående bil, og kjørte tydligvis alt for fort i forhold til føret, dette ville det vært rart om du fikk skyld for! blir det skylddeling, da ville i hvertfall jeg klaget.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...