Gå til innhold

Anarchy Online VS andre MMORPG spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Baxe:

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si her. MMOG anbefalinger er vanskelig =) Eneste jeg kanskje kan si er at interessen min for AO går opp og ned, litt mer opp enn ned for hver gang, men for EVE gikk det bare en vei og det var ned? AO har hvertfall et par ting jeg setter pris på:

 

- Enkel levelling med 200 levels (220 i SL) der det aldri er langt til neste level og mer 'utvikling' av personen din. Og når du har nådd 200, som ikke tar så lang tid som en skulle tro, så er det liksom ikke slutten. De fleste kjører rett på en helt ny character for å oppleve helt andre aspekter ved spillet.

- En uhørvelig masse items å velge mellom og stuff å få tak i. Hvert eneste level byr på en masse kombinasjoner til hva du vil 'spesialisere' deg på og det blir bare mer og mer for hver patch som kommer.

- Grafikk: AO er pent, unikt og gir en skikkelig god følelse av å utforske og oppleve noe nytt.

- Orginalitet: En helt unik historie, og en komplett sci-fi verden der det aller meste byr på noe nytt og ikke ting du umiddelbart gjenkjenner fra hundre andre spill.

 

Gi gjerne AO et forsøk med gratisversjonen en uke, så kan jeg komme å hjelpe litt jeg - eller plukk opp Shadowlands for 250-300kr og du får AO, Notum Wars, og Shadowlands + 1mnd gratis spilletid å leke deg med. Vel verdt kronene spør du meg.

 

På den andre siden er jeg ikke fremmed for å gi EVE ett nytt forsøk igjen - er jo en stund siden de lanserte nå? Det hadde elementer jeg likte. Problemet er bare at jeg synes det trengtes så mye spillere sammen og så masse tid for å spille. Eneste jeg egentlig husker fra et halvt år med beta der (det som satt igjen) var 99% av tiden brukt til å sitte å stirre i skjermen mens man ventet på at skipet skulle fly fra sted til sted...det ble helt hjernedødt til slutt.

 

Skulle gjerne gitt SWG ett nytt forsøk også, men jeg er redd det er lenge til de får fyllt opp med noe å gjøre - det er jo tilnærmet tomt nå.

 

Cheers,

Ellusion

Lenke til kommentar

Joa, stemmer nok det. Har hatt en lengre pause med AO nå og akkurat begynt å spille igjen. Kan desverre ikke holde samme aktiviteten nå om dagene, så et større guild sånn midt på treet med skandinaver virket ok =)

 

Venter på SL pakka fra Play.com nå, men det funker vel som vanlig der en postfunksjonær skal prøvespille det en månedstid før jeg får det i posten. Nesten fristet til bare kjøpe en ekstra kopi på elkjøp og heller bruke apartment key'n jeg fikk på mail, heh.

 

Cheers,

Ellusion

Lenke til kommentar

Jeg har nå spilt AO for 5000 spenn i telleskritt regning :-?

 

(ingen muligheter for ADSL helt enda nei)

 

Jeg har ikke spilt noen andre MMPORGS enn AO .. men det jeg syntes er så bra med AO, er at det er et annet miljø enn bare alver og troll osv. Det er cyber opplegg liksom. Og det er noe jeg liker bedre enn Ringenes herre opplegget de andre kjører egentlig ...

 

AO er rett og slett bare genialt .. og jeg gleder meg som en unge til SL kommer. Det blir nesten som AO#2

Lenke til kommentar
Joa, stemmer nok det. Har hatt en lengre pause med AO nå og akkurat begynt å spille igjen.

 

Cheers,

Ellusion

 

Har akkurat begynnt å spille igjen nå jeg også. Har flyttet og sånn, så jeg har først fått internet for en mnd tid siden. Begynnte på AO igjen for et par uker siden. Godt å være tilbake. Eneste var at hele min gamle guild var oppløst og det var da jeg ble anbefalt Ragarok av en tidligere kar som var medlem av samme guild som meg.

 

Fikk installert SL og greier i går også. Fikk så vidt tatt en titt på det på morningen i dag før jeg reiste på jobb, men fikk ikke så mye ut av det, så nå gleder jeg meg sinnsykt til kl skal bli 16.00

 

Vi kommer vel til å snakke en del fram over på guild chatten da tenker jeg...

Lenke til kommentar
Du skal være velkommen til Java Corp hvis du vil også ..

 

Hva kaller du deg i AO ? Jeg er Verwooks .. vi kan snakkes der vettu ..

 

Jo takk for det.... Men blir nok med I Ragnarok. Lettere å forholde seg til en skandinavisk guild...

 

Kommer helt ann på hvem jeg spiller av mine figurer, men enten Kollos (main char) eller Aylan eller Dreperen.

 

 

Spiller du Clan eller Omni?

Lenke til kommentar
Jeg er forresten med i Ragnarok guildet i AO.

Kjempe bra guild synes nå jeg. Tidligere var jeg med i OTSEC som da gikk over til Mayhem. Var der en uke for så å hoppe over til Ragnarok hvor jeg har blitt siden.

Så hvis du er en seriøs AO spiller så anbefaler jeg Ragnarok! :)

 

Blir nok tatt opp i Ragnarok av Ozon eller en av de andre i løpet av ettermiddagen/kvelden i dag. Har fått godkjent søknaden jeg sendte inn i går..

Lenke til kommentar

Twinka .. level 130 .. :)

 

Kollos er lvl 132 ;)

 

Det var så bra å spille i går, men likte ikke det med at man må betale med en token for å komme inn i shadowlands.

 

Hvis du leser forumsa, som jeg gjør selv om jeg ikke spiller lengre :o , vil du se at Cz skriver at dem vil fjerne Token requirements, så det blir vel bra :D

Lenke til kommentar
savner å være mage og wizards i SWG, faktisk :-?

 

Hehe jeg tenkte faktisk noe lignende, men jeg skulle gjerne hatt en mage som kunne kaste silence på de pokemon kara(Creature handlers).

Det er litt for mange av de synes jeg og absolutt alle har jo pet's for tiden. Selv de uten skills i det kan ha pets nå.

Er ikke særlig troverdig i henhold til Star Wars universet når Master creature handlers kommer med 3 Rancors på slep. I filmen ser man jo bare en og den var ganske vill selv om den var temmet. :o

 

Men jeg er nok litt bitter også siden Smuggler yrket er ødelagt. :(

 

Men ellers digger jeg fortsatt SWG :D

Lenke til kommentar

Altså...

 

Jeg har spillt Anarchy-Online siden mai 2002 og i starten var det seriøst vanskelig, heldigivs bodde jeg sammen med et par kamerater som hjalp meg igang. Men når man først kommer i gang er det seriøst morro. Time etter time går med. Anarchy er mer enn å banke monster. Mye av tiden går med på å være sosial, chatte med folk man kjenner, er man i såkalte "guild" har man møter f.eks på en bar og drikker litt og koser seg. Man bruker også en del tid på å finne utstyr man trenger for å komme seg videre i spillet, og en del av dette krever at man vandrer rundt i et noe jeg selv synes er et utrolig flott landskap. Vann, skyer, herlige sol opp og nedganger, trær, busker, noen ganger regner det, om natten forandrer alt seg osv osv...

 

Jeg skjønner godt at man har vanskelig for å komme i gang, men om man virkelig vil så kan man

 

Enten er man en anarchist, eller så er man ikke... Jeg hadde en LANG pause fra hele greia og uhm levde et hyggelig liv her ute i irl, men

savnet etter Rubi-Ka ble for stort...

 

Shadowlands dukka opp i postkassa i går.

Samme dag kom key'en til min nye Exclusive Luxury Apartment :D

 

Ny verden, nye utfordringer, og nye ting å utforske....

 

Si hva dere vil. Jeg føler vel samme for f.eks CS som mange gjør for AO, men hei, det finnes folk som bruker kazaa der ute også :lol::lol::lol:

 

/lounge

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...