Jump to content

fomlepung

Medlemmer
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Var ikke rare responsen å få her, men kan kort informere at panelet på denne TVen måtte byttes. Så om noen erfarer lignende symptomer så er det bare å benytte seg av reklamasjonen man har hos produsenten.
 2. Jeg har en 75" Samsung Q9FN hengende på en gipsvegg. Jeg sørget for at den fikk et godt anker i en av stenderne som er i veggen. Jeg for min del ville ikke bare festet en 65" i gipsplata med bare grove gips ankere. Men noen liker jo å leve farlig! ?
 3. Synes jo ekstremt godt med testbilde som viser 5% grått. Er ikke bandingen jeg tenker på her, men denne mørkere rammen rundt på yttersiden.
 4. Jeg har en knapt 1 år gammel Samsung 75" Q9FN (2018) og har lagt merke til at jeg har fått en mørkere "ramme" rundt ytterst på panelet i visse gråtoner på bildet. Er spesielt synlig ved 5% gråtone testbilde som dere kan se på bildet jeg har lagt ved. I helt svarte scener så synes ikke denne rammen rundt i ytterkanten. Har også litt banding på panelet mitt, men dette er innenfor toleransen. Har søkt litt rundt på diverse forumer, men ikke funnet noen andre tilfeller av dette. Har selvfølgelig prøvd et utall av forskjellige bilde innstillinger uten at det er blitt noen forandring. Noen som har en ide om hva dette er for noe? Jeg er inneforstått med at det alltid vil være et og annet som ikke er perfekt på selv topp serie TV'er, men denne mørke rammen synes jeg er forstyrrende.
×
×
 • Create New...