Gå til innhold

Student som trenger "hjemmejobb"


Anbefalte innlegg

Hei! :)

 

Det er litt dårlig med penger om dagen, siden jeg har bestemt meg for å bli student igjen. Jeg studerer på dagtid, og har heller ikke tilgang til bil, så jeg lurte på om det fantes noen jobber man kan gjøre hjemme?

"Før i tiden" fantes den noen jobber som gikk ut på f.eks. å poste reklame og denslags, dugnadsjobber på mange måter. Fins det noe slik nå for tiden? Eventuelt jobber man kan gjøre over internett?

 

Når jeg søker på f.eks. jobb på internett dukker det bare opp en haug med useriøse aktører, som alle krever at du skal investere så og så mye. Jeg er på utkikk etter en vanlig jobb, ikke en jobb jeg må kjøpe meg inn i. Det må også være rimelig enkelt, har ikke utdannelse å snakke om (noe jeg altså prøver å rette på nå). Fins det slike jobber i dag??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det einaste som eg kan komme på i farta er telefonselger dersom du får ringe heimefrå og ikkje treng å møte opp på kontoret.

 

I tillegg til dette så er det sjølvsagt også ein heil rekke småjobber som du kan gjere skattefritt opp imot privatpersoner dersom du berre trenger ein og anna strøjobb. Då er det alt frå barnepass til plenklipping og snømåking som kan være aktuellt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...