Gå til innhold

Ungdomskort i Sparebanken - Bestille på internett?


Jaudaa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det har du intet grunnlag for å bedømme.

 

Enig der.

 

Ingen her på forumet har noe som helst grunnlag til å si at TS ikke er moden nok. Hva om h*n er en drittunge på nettet og virkelig moden IRL ?

 

Uansett så gir vel dere faen i hva h*n bruker penga sine på?

 

@TS:

Ta en tur til et Nordea kontor, de fikser allt for deg.

Husk at du må være over 15 år da.

Lenke til kommentar
Jeg har fulgt med på TS en stund, og jeg anser vedkommende for umoden når det gjelder økonomi.

Ta deg sammen da. Vedkommende har 38 innlegg på dette forumet, og på dette grunnlaget har du nok informasjon til å bedømme vedkommendes modenhet i forhold til økonomi? Er det du som skal overta kreftene etter Snåsamannen eller?

Lenke til kommentar

Jeg så bare da du hadde skrevet "Trådstarter er ikke moden nok for et slikt kort", før du redigerte på alt det andre under, vær grei og lag ny post.

 

Viss du kan trekke den konklusjonen, basert på hva personen har skrevet på i en post på et forum har du et syltynt grunnlag på å bedømme om denne er kompetent til å håndtere et slikt kort.

 

Viss jeg skal bedømme deg ut fra det du skriver på forumet så virker det som om du bare er ute etter flere innlegg, for mye av det du skriver, spesielt på Bedrifsøkonomi forumet er bare tull. Det at du eier et stort firma og er veldig rik trekker jeg også stor tvil om. Er selv heldig og har foreldre/slekt som er i den rike enden av befolkningen, og har aldri hørt dem rådføre seg/gi råd på måten du gjør. Du trekker raske besluttninger og svarer ofte umodent og lite utfyllende på det TS spør om.

 

Synes forresten din tråd om "Er dette en bra investering" og bilder av et kontorbygg i Nydalen til 60m var festlig. Hadde du hatt 60m ville du visst akkurat hva som skulle til for at det ble en god investering og ikke rådført deg med økonomi/juss studenter, som er stort sett det dette forumet består av.

 

EDIT: og/å feil

Endret av kreppsen
Lenke til kommentar

TS:

Kort gir deg handlefrihet og trygghet, tilpasset dine behov. Med våre kredittkort får du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, nyttige forsikringer og trygg handel. Melder du deg inn i Fordelsprogrammet har du mulighet til å få våre beste kortbetingelser.

 

Nordea

 

Ungdomskort

Tilbys ungdom mellom 13 og 18 år. Kan også benyttes i utlandet.

 

___________

EDIT: Ser nå at TS har Sparebanken, Sparebanken har kortløsninger.

 

TS kan kontakte banken

* 70 07 00 00

* [email protected]

eller finne en filial.

En mulig løsning:

Ta med foreldrene dine og gå til en bankfilial. Foreldrene dine må skrive under på søknadsskjemaene.

Sparebank1/Sparebanken

Endret av battlefield
Lenke til kommentar

Jeg orker ikke engang bruke tid på personer som deg. Som jeg har sagt tidligere. Alt TS trenger er at vergen(e) signerer papiret som gir han retten til å få sitt eget debet-kort. Ta med deg, din far eller mor en dag så ordner banken dette på 15 minutter og kortet ditt kommer i posten en uke eller to etterpå :thumbup:

Lenke til kommentar

Battlefield, hva grunnlag har du på og si at jeg ikke er moden nok? Og når det gjelder hva jeg hadde tenkt til og bestille på internett (om det var det du tenkte på), så er det litt forskjellig som spill, klær (mest klær, da detter er billigere på internett) og om det skulle være no annet. Slik jeg har det nå så spør jeg foreldrene mine hvergang jeg skal bestille noe, og det kommer jeg forsatt til og gjøre, så lenge det ikke er noe lite til 50-100,-. Jeg synest bare det er enklere og få mitt eget kort, for nå har norske nettsider startet med BankID for sparebanken kunder, og det er så travelt og måtte mase på mine foreldre.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...